Ο Ζλάταν είπε αντίο και το ποδόσφαιρο είναι φτωχότερο… Οι ατάκες του όμως θα μείνουν στην ιστορία! (vids pics)

Ζλάταν αντίο ατάκες
[bsa_pro_ad_space id=3]
Έφτασε πλέον η μέρα που ο Ζλάταν αφήνει το ποδόσφαιρο και το άθλημα γίνεται σίγουρα φτωχότερο

Δύσκολη μέρα η χθεσινή, με πολλούς και σημαντικούς αποχαιρετισμούς μα πιο ξεχωριστό αυτόν του  “λιονταριού” του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Είναι πια γεγονός ότι ο θεότρελος Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δεν πρόκειται να ξαναφορέσει την αθλητική του περιβολή. Το παιδί από το γκέτο του Μάλμε σταματάει να παίζει το άθλημα που με πάθος υπηρέτησε για περίπου 24 χρόνια.

Αναλογιζόμενοι τις στιγμές που μας έχει προσφέρει αυτό ο παίκτης με το μεγαλειώδες ταλέντο και την ατόφια ευφυία θυμόμαστε ατάκες, γκολάρες και τίτλους που το μόνο που έκαναν ήταν να διατρανώνουν το πόσο σπουδαίος ήταν αυτός ο “one of a kind” τύπος.

Ποιος μπορεί άλλωστε να ξεχάσει την εκπληκτική του πορεία με τη Μίλαν στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας ή τον τρόπο με τον οποίο η Παρί Σεν Ζερμέν ανέπτυξε σε δυσθεώρητα επίπεδα το status της επάνω στις δικές του πλάτες. Αφού εκείνος ήταν ο πρώτος mega star του αγαπημένου μας αθλήματος που πήγε στο Παρίσι και την Παρί της νέας εποχής.

Κι όταν μετά από λίγο το μυαλό συνεχίζει να γυρίζει αμέσως στο νου στρογγυλοκάθεται το αλησμόνητο τέρμα του απέναντι στην εθνική Αγγλίας λίγο μετά το EURO του 2012, όταν ο δύσμοιρος ο Τζο Χαρτ είδε να του συμβαίνει κάτι που αμφιβάλλουμε αν ακόμα και σήμερα μπορεί να καταλάβει.

Στη συνέχεια και το ταξίδι βάφεται με έντονο κόκκινο ελέω Μάντσεστερ και αρκετό λευκό βγαλμένο από την “πόλη των αγγέλων”. Γιατί αν δεν το έκανε δεν θα ήταν ο Ζλάταν.

Για να τελειώσει στο αγαπημένο του Μιλάνο με ένα πρωτάθλημα με τη Μίλαν όπως υποσχέθηκε στους πολυαγαπημένους του tifosi.

Το scudetto με τους Μιλανέζους ήταν και το τελευταίο από τα 32 τρόπαια μιας καριέρας τόσο μεγάλης που κατάφερε να αποτινάξει από πάνω της το ότι δεν εμπεριέχει και ένα Champions League.

Εκτός από εκπληκτικός ποδοσφαιριστής ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έχει αποδείξει πολλές φορές πως είναι και φοβερός Ατακαδόρος, πάντα ετοιμόλογος και έτοιμος να ξαφνιάσει τους πάντες με τις “καυτές” απαντήσεις του κυρίως στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων!

Άλλες φορές με αρκετή δόση χιούμορ και άλλες με “καυστική” διάθεση ο Σουηδός δε μας κάνει πότε να βαριόμαστε!

Quotes by Peter Petrou

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide