Επίσημο: O Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του! (video)

Ζλάταν τέλος
[bsa_pro_ad_space id=3]

Ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς μετά το ματς της Μίλαν με τη Βερόνα ανακοίνωσε ότι θα κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Ο «βασιλιάς», το «λιοντάρι» του ποδοσφαίρου, ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς αποφάσισε να πει αντίο σε μία τεράστια καριέρα.

Ο Σουηδός σταρ, ο οποίος γεννήθηκε στις 3/10/81 ήταν δεδομένο ότι θα αποχωρήσει από τη Μίλαν και μάλιστα υπήρχαν σενάρια ότι θα μετακομίσει στη Μόντσα, του Μπερλουσκόνι.

Στο τέλος του αγώνα Μιλάνο-Βερόνα, όμως, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς και δεν βοήθησε τη Μίλαν, ανακοίνωσε το αντίο του στο ποδόσφαιρο. Ο ίδιος ήθελε να σταματήσει στην κορυφή κι έτσι βουρκωμένος ανακοίνωσε το τέλος μίας τεράστιας καριέρας.

Ξεκίνησε από την Μάλμε κι αγωνίστηκε ακόμα σε Άγιαξ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γιουβέντους, Μπαρτσελόνα, Ίντερ, Παρί Σεν Ζερμέν και Λος Άντζελες Γκάλαξι, πριν γυρίσει στο Μιλάνο και τη μεγάλη του αγάπη τους «ροσονέρι».

Το «Σαν Σίρο» σείστηκε στο αντίο του Ζλάταν με ένα χειροκρότημα, που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης. Ο Σουηδός σταρ βουρκωμένος και με τον τεχνικό Πιόλι και τους συμπαίκτες του να χειροκροτούν, πήρε το μικρόφωνο και δήλωσε:

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω, αλλά είναι μια χαρά, τόσες αναμνήσεις και τόσες αναμνήσεις μέσα σε αυτό το γήπεδο. Μου δώσατε πρώτα αγάπη και μετά ευτυχία. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου για την υπομονή τους. Θέλω να ευχαριστήσω τη δεύτερη οικογένειά μου: τους ποδοσφαιριστές. Ευχαριστώ τον προπονητή, το επιτελείο, τους προπονητές».

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide