Μουντιάλ 2022: Το Ιράν απαγόρευσε την είσοδο σε γυναίκες και η Ιταλία ίσως πάρει την θέση του! (pics)

[bsa_pro_ad_space id=3]

Στον αγώνα Ιράν – Λίβανος στο Ιμάμ Ρέζα περίπου 2000 Ιρανές έμειναν έξω από το στάδιο αφού τους απαγορεύτηκε η είσοδος παρά του ότι είχαν αγοράσει ήδη το εισιτήριο τους, αυτή η εξέλιξη ίσως αφήσει εκτός Μουντιάλ το Ιράν και ίσως δώσει το εισιτήριο στην “Σκουάντρα Ατζούρα!”

Ο Μεχράντ Σεράντσι, μέλος της Ιρανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, μετά την απαγόρευση εισόδου στις γυναίκες σε αγώνα του Ιράν, ανήρτησε στο Twitter ότι υπάρχουν «ανησυχητικά νέα από τη FIFA σχετικά με την συμμετοχή της εθνικής ομάδας στο Μουντιάλ».

Το Ιράν είχε λάβει μία αυστηρή προειδοποίηση από την Παγκόσμια Ομοσπονδία και το 2019 για το ίδιο ζήτημα, ωστόσο το έργο επαναλήφθηκε, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.

Δημοσίευμα από την Ιταλία και συγκεκριμένα από το «SportMediaset.it» αναφέρει ότι εάν η Παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου αποφασίσει να αποκλείσει το Ιράν από το Μουντιάλ του Κατάρ τότε υπάρχει το ενδεχόμενο η Ιταλία να πάρει την θέση του λόγο του υψηλού της ranking στην βαθμολογία της FIFA. Βέβαια, υπάρχει και το ενδεχόμενο να γίνουν αγώνες πλέι οφ μεταξύ των ηττημένων στους τελικούς της περασμένης βδομάδας!

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide