Παγκόσμιο Κύπελλο 2022: Ο Φαν Χάαλ από θέση σκηνοθέτη ανακοίνωσε την αποστολή της Ολλανδίας! (video)

[bsa_pro_ad_space id=3]

Ο Λουίς Φαν Χάαλ ανακοίνωσε σήμερα την αποστολή της Ολλανδίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο, από την οποία ξεχωρίζουν οι Φαν Ντάικ, Ντεπάι και Ντε Γιονγκ, ενώ λείπουν Μπότμαν, Μπρόμπεϊ και Χράφενμπερχ

Με όλα της τα… όπλα θα παραταχθεί στο Κατάρ η εθνική Ολλανδίας όπως προκύπτει από τις επιλογές του Λουίς Φαν Χάαλ που ανακοινώθηκαν σήμερα (11/11).

Μάλιστα, ενδεικτικό της πληθώρας επιλογών του ομοσπονδιακού εκλέκτορα των «οράνιε» είναι το γεγονός ότι «έκοψε» τους Σβεν Μπότμαν, Μπρόμπεϊ και Ράιαν Χράφενμπερχ!

Αντιθέτως, παίκτες όπως ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, ο Μέμφις Ντεπάι, αλλά και οι Φρένκι Ντε Γιόνγκ και Ματάις Ντε Λιχτ είναι μέσα στους εκλεκτούς του Φαν Χάαλ.
Στα αξιοσημείωτα και η παρουσίαση από μέρους της ολλανδικής ομοσπονδίας, με ένα υπέροχο βίντεο και τον Φαν Χάαλ σε ρόλο… σκηνοθέτη σε μία σκοτεινή αίθουσα, να διαβάζει ένα-ένα τα ονόματα των παικτών που θα πάνε στο Μουντιάλ.

Αναλυτικά η αποστολή της Ολλανδίας:
Τερματοφύλακες: Τζάστιν Μπίλοου, Άντριες Νόπερτ, Ρέμκο Πάσβεερ.
Αμυντικοί: Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, Νέιθαν Άκε, Ντάλεϊ Μπλιντ, Ζούλιεν Τίμπερ, Ντένζελ Ντάμφρις, Ματάις Ντε Λιχτ, Τάιρελ Μαλάσια, Τζέρεμι Φρίμπονγκ.
Μέσοι: Φρένκι Ντε Γιονγκ, Στίβεν Μπέρχαους, Τεν Κόπμαϊνερς, Κόντι Γκάκπομ Μάρτεν Ντε Ρον, Κένεθ Τέιλορ, Τσάβι Σίμονς.
Επιθετικοί: Μέμφις Ντεπάι, Στίβεν Μπέρχβαϊν, Βίνσεντ Γιάνσεν, Νόα Λανγκ, Βουτ Βέγκχορστ

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide