«Αντίο» με τον δικό του τρόπο είπε, για ακόμα μία φορά, ο τεράστιος Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

[bsa_pro_ad_space id=3]

Κάνοντας αναδρομή σ’ όλες τις πόλεις όπου αγωνίστηκε αλλά και ξεχωριστή αναφορά στον Μίνο Ραϊόλα, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είπε το δικό του ξεχωριστό «αντίο» στην ενεργό δράση.

«Αντίο» με τον δικό του τρόπο είπε, για ακόμα μία φορά, ο τεράστιος Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Ο παλαίμαχος, εδώ και λίγες μέρες, άσος προχώρησε σε ανάρτηση μέσω της οποίας στάθηκε στο πώς επηρέασε τη ζωή του κάθε πόλη όπου αγωνίστηκε.

«Η κληρονομιά που ελπίζω να αφήσω πίσω είναι όλοι οι νέοι Ζλάταν που έφτιαξα εγώ», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ζλάταν, ο οποίος έκανε ειδική μνεία στον αδερφικό του φίλο και επί χρόνια ατζέντη του, Μίνο Ραΐόλα, που έφυγε από τη ζωή πριν έναν χρόνο.

Κεντρικό πλάνο στη σχετική ανάρτηση ήταν τα πόδια του, με των οποίων προσέφερε τόση χαρά για δυόμιση δεκαετίες στο ποδοσφαιρικό κοινό.

Αναλυτικά, η ανάρτηση του Ιμπραΐμοβιτς:

«Ξεκίνησε με ένα όνειρο. Ένα όνειρο που άλλαξε το ”αδύνατο” σε ”είμαι δυνατός”.

Γεννήθηκα στο Μάλμε. Μεγάλωσα στο Άμστερνταμ. Έγινε σοφότερος στο Τορίνο. Έγινα λιοντάρι στη Βαρκελώνη. Ανυψώθηκα στο Μιλάνο και απέκτησα νέες προοπτικές στο Παρίσι. Κέρδισα αντοχές στο Μάντσεστερ και διασκέδασα στο Λος Άντζελες. Και τελικά βρήκα τη γαλήνη στη νέα μου πατρίδα, το Μιλάνο.

Είμαι φτιαγμένος από εσένα. Και η κληρονομιά που ελπίζω να αφήσω πίσω είναι όλοι οι νέοι Ζλάταν που έφτιαξα εγώ. Όλοι αυτοί που έχουν καρδιά λιονταριού. Όλοι αυτοί που έχουν την αναμμένη φλόγα αστα μάτια τους. Όλοι όσοι καταλαβαίνουν πραγματικά ότι τίποτα δεν είναι αδύνατο.

Ευχαριστώ για όλα.

Μίνο, τα καταφέραμε! Η βόλτα τελείωσε. Ήταν ένα καταπληκτικό ταξίδι. Μου λείπεις».

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide