Όταν το “Θέατρο των ονείρων” υποκλίθηκε στο “φαινόμενο” Ρονάλντο! (video)

φαινόμενο ολντ Τράφορντ
[bsa_pro_ad_space id=3]

Προημιτελικά UEFA Champions League 2003, το “φαινόμενο” Ρονάλντο χάλασε τα όνειρα των “κόκκινων διαβόλων” για πρόκριση στους “4” πετυχαίνοντας χατ-τρικ, με το Ολντ Τράφορντ να υποκλίνεται στο μεγαλείο του!

Μπορεί οι γηπεδούχοι να πήραν την νίκη μετά από ανατροπή με 4-3 ωστόσο ο Ρονάλντο με μια “δαιμονισμένη” εμφάνιση έκανε ότι ήθελε στο γήπεδο οδηγώντας την “Βασίλισσα” στον επόμενο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ

Αρχικά στο 12ο λεπτό με δεξί σουτ στην κίνηση στην κλειστή γωνία, έπειτα στο 50′ με εύκολο πλασέ από ασίστ του Ρομπέρτο Κάρλος και στο 59′ πετυχαίνοντας το καλύτερο από τα τρία γκολ με δεξί σουτ από απόσταση.

H Γιουνάιτεντ, βρήκε 4 φορές δίχτυα με τους Φαν Νίστελροϊ, Μπέκαμ (2) και αυτογκόλ από τον Ελγκέρα αλλά δεν ήταν αρκετά αφού στον αγώνα του Μπερναμπεόυ έχασε με 3-1.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Σερ Άλεξ Φέργκιουσον): Μπαρτέζ – Μπράουν, Φέρντιναντ, Σιλβέστρ (79′ Φιλ Νέβιλ), Ο’ Σέι – Κιν (82′ Φόρτσουν), Μπατ, Βερόν (63′ Μπέκαμ), Γκιγκς – Σόλσκιερ, Φαν Νίστελροϊ.

Ρεάλ Μαδρίτης (Βιθέντε ντελ Μπόσκε): Κασίγιας – Μίτσελ Σαλγάδο, Ιέρο, Ελγκέρα, Ρομπέρτο Κάρλος – Μακελελέ, Μακνάμαν (69′ Πορτίγιο) – Φίγκο (88′ Παβόν), Ζιντάν, Γκούτι – Ρονάλντο (67′ Σολάρι).

Διαιτητής: Πιερλουίτζι Κολίνα (Ιταλία)

Δείτε όλα τα γκολ:

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide