Όταν οι “κόκκινοι διάβολοι” διέλυσε την Ρόμα με 7-1! (video)

[bsa_pro_ad_space id=3]

Πάνε 14 χρόνια από τη νύχτα που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διάλυσε τη Ρόμα στο «Ολντ Τράφορντ» 7-1, για να περάσει στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι «μπέμπηδες», έχοντας προίκα το εκτός έδρας γκολ στην ήττα (2-1) από τους «τζιαλορόσι» στο πρώτο παιχνίδι της Αιώνιας πόλης, υποδέχθηκαν τους Ιταλούς στο Μάντσεστερ την 10η Απρίλη του 2007 και τους έκαναν να μην μπορούν να καταλάβουν από που τους έρχονταν οι «σφαλιάρες»!

Ο Μάικλ Κάρικ, προς τιμήν της προσφοράς του οποίου το καλοκαίρι θα διεξαχθεί φιλικό παιχνίδι, πέτυχε δύο τρομερά γκολ κόντρα στη Ρόμα σ’ εκείνο το ματς, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο επίσης να πετυχαίνει δύο γκολ και τους Ρούνεϊ, Σμιθ και Εβρά να βρίσκουν το δρόμο για τα δίχτυα από μια φορά για το τελικό 7-1.

Τα πέντε από τα εφτά τέρματα των «κόκκινων διαβόλων» σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο, ενώ, ο Ντε Ρόσι είχε μειώσει προσωρινά σε 6-1 με πανέμορφο γκολ, δίχως όμως να μπορεί να το χαρεί…

Στα ημιτελικά, η Γιουνάιτεντ αντιμετώπισε τη Μίλαν, από την οποία αποκλείστηκε για να πάρουν οι «ροσονέρι» το τρόπαιο στον τελικό της Αθήνας, στη «ρεβάνς» με τη Λίβερπουλ από το 2005.

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide