Όταν ένα ball boy σκόραρε σε ποδοσφαιρικό αγώνα! (video)

[bsa_pro_ad_space id=3]

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που ένα ball boy έχει ορμήξει σε κάποιον σκόρερ να πανηγυρίσουν μαζί ή έχει καθυστερήσει να δώσει την μπάλα όταν η ομάδα του κερδίζει. Τι γίνεται όμως αν έχει ενεργό ρόλο σε μια αναμέτρηση και πολύ περισσότερο αν σκοράρει και το γκολ μετρήσει;

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Στην ιστορία του ποδοσφαίρου υπάρχουν περιπτώσεις που κάποιο ball boy έχει διώξει μια μπάλα μακριά ή έχει σταματήσει μια επίθεση αντιπάλου. Στην Βραζιλία, όμως, τον Σεπτέμβριο του 2006 συνέβη κάτι για πρώτη φορά στα χρονικά.

Στον αγώνα Ατλέτικο Σοροκάμπα – Σαντακρουζένσε η γηπεδούχος προηγείται στις καθυστερήσεις με 1-0. Σε εκείνο το σημείο ο φορ των φιλοξενούμενων, Σάμουελ σουτάρει μέσα από την περιοχή και η μπάλα τραντάζει τα δίχτυα από την εξωτερική μεριά.

Τότε το ball boy παίρνει την μπάλα και τη βάζει μέσα στα δίχτυα. Η διαιτητής Σύλβια Ρεγγίνα ντε Ολιβέιρα, που σφύριζε για πρώτη φορά αγώνα εθνικού πρωταθλήματος, βλέποντας τον τερματοφύλακα να βγάζει την μπάλα μέσα από το τέρμα για να εκτελέσει το ελεύθερο μπερδεύτηκε και σφύριξε σέντρα κατοχυρώνοντας το γκολ.  Οι παίκτες της Σοροκάμπα έπεσαν να την φάνε, αλλά η απόφαση δεν άλλαξε και η αναμέτρηση βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 1-1.

Η ομοσπονδία της Βραζιλίας εξέτασε το βίντεο διαπιστώνοντας πως το γκολ δεν έπρεπε φυσικά να μετρήσει, αφού δεν μπήκε ποτέ. Επανάληψη της αναμέτρησης δεν έγινε ποτέ, το τελικό 1-1 κατοχυρώθηκε κανονικά, αλλά τόσο η διαιτητής, όσο και ο βοηθός που κάλυπτε εκείνη την πλευρά τιμωρήθηκαν με πολλές αγωνιστικές.

Πηγή: betmasters.gr

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide