Όλοι οι διεθνείς αποχαιρέτησαν τον Σάντος εκτός ο Κριστιάνο Ρονάλντο! (pics)

[bsa_pro_ad_space id=3]

Πορτογάλοι διεθνείς αποχαιρέτησαν τον Φερνάντο Σάντος, ο οποίος αποχώρησε από τον πάγκο της εθνικής ομάδας, αλλά ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν… είπε ούτε λέξη.

Σύμφωνα με όσα γράφει η πορτογαλική εφημερίδα Record, 16 από τους διεθνείς έγραψαν μηνύματα αποχαιρετισμού με το που έγινε γνωστή η λύση της συνεργασίας με τον Σάντος. 

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν οι Πέπε, Μπερνάρντο Σίλβα, Μπρούνο Φερνάντες, ενώ οι υπόλοιποι 13 ήταν οι Ρουί Πατρίσιο, Ρούμπεν Ντίας, Ντανίλο Περέιρα, Ραφαέλ Γκερέιρο, Νούνο Μέντες, Γουίλιαμ Καρβάλιο, Βιτίνια, Ζοάο Μάριο, Ματέους Νούνιες, Οτάβιο, Ζοάο Φέλιξ, Αντρέ Σίλβα, Γκονζάλο.

Ποιος δεν είχε δυο λόγια να γράψει για τον προπονητή του: Ο Ρονάλντο δεν τον αποχαιρέτησε δημόσια, δείχνοντας έτσι ότι ίσως όντως να υπήρχε πρόβλημα στη σχέση τους το τελευταία διάστημα με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ να είναι δυσαρστημένος με την απόφαση του Σάντος να τον κρατήσει στον πάγκο σε δύο παιχνίδια του Μουντιάλ στο Κατάρ. 

«Πολλές νίκες, δύσκολες στιγμές και πολλά μαθήματα, αλλά κυρίως ΠΑΝΤΑ θέληση για νίκη. Ευχαριστώ για όλα κύριε Φερνάντο Σάντος!» έγραψε ο Ρούμπεν Ντίας. 

Προβεβλημένοι σύνδεσμοιWorld Challenge από το Pamestoixima.gr με Μοναδικά Έπαθλα | 21+

«Κανείς να μην ξεχάσει τι προσέφερες σε αυτή τη χώρα» έγραψε ο Ζοάο Φέλιξ. «Ευχαριστώ που έφερες την Πορτογαλία στην κορυφή της Ευρώπης, που έκανες μια μικρή χώρα να πιστέψει πως ανήκει στις μεγάλες» σημείωσε ο Μπρούνο Φερνάντες. 

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide