Φέρτιναντ: “Προτιμάω να βλέπω την Λίβερπουλ αντί την Γιουνάιτεντ”

[bsa_pro_ad_space id=3]

O Rio Ferdinand μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Liverpool, ενόψει του μεγάλου ντέρμπι κόντρα στην παλιά του ομάδα το Σαββατοκύριακο στο Old Trafford.

Ο πρώην αμυντικός των «Μπέμπηδων», υπογράμμισε την ενότητα που υπάρχει στους «Κόκκινους» και το πόσο αυτό προκαλεί… φόβο στις υπόλοιπες ομάδες της Premier League: «Η Liverpool είναι on fire. Βασικά παίζει όπως έπαιζε πριν δύο τρία χρόνια που κέρδιζε τους πάντες. Παίζει ολοκληρωτικά», είπε στο κανάλι του στο YouTube.

«Υπάρχει ένας παράγοντας φόβου που επιστρέφει στο πρωτάθλημα τώρα όταν οι ομάδες έρχονται απέναντί τους, σκεπτόμενοι:” Παίζω με τον Salah, τον Mane, τον Firmino έβαλαν τον Jota. Ο Van Dijk είναι έτοιμος”. Δείχνουν πιο συμπαγείς, πιο σίγουροι με τον τρόπο που παίζουν. Υπάρχει μία σύνδεση σε όλη την ομάδα. Παίζουν σαν ένα, πιέζουν μαζί, υποχωρούν μαζί, κάνουν επίθεση μαζί».

«Υπάρχει συντροφικότητα, είναι μία ομάδα έμπειρων ανθρώπων που ξέρουν να κάνουν τη δουλειά, έχουν και τρόπαια στην πλάτη τους πλέον. Θα είναι μία τρομερή ομάδα φέτος». Στη συνέχεια ο Ferdinand σχολίασε πως προτιμάει να βλέπει την ομάδα του Klopp από την ομάδα που υποστηρίζει, δηλαδή την Manchester United.

«Απολαμβάνω να βλέπω την Liverpool. Όσο σκληρό και αν ακούγεται, σαν οπαδός της Man United, γυρίζω το κανάλι για να δω Liverpool, γιατί είναι μία ενθουσιώδης ομάδα έτσι όπως παίζουν. Πολλή ενέργεια, επιθετικοί με ή χωρίς την μπάλα και σκοράρουν και δημιουργούν ευκαιρίες». Το μόνο σίγουρο είναι πως ο σπουδαίος πρώην αμυντικός της United, θα ελπίζει η ομάδα του να… σταματήσει την αρμάδα του Jurgen Klopp στο μεταξύ τους μεγάλο ντέρμπι.

Πηγή: eyap.gr

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide