Υπόθεση Μέισον Γκρίνγουντ: Αυτές είναι οι σκέψεις των διοικούντων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. (pic)

Γκρίνγουντ κατηγορίες
[bsa_pro_ad_space id=3]

Ο Μέισον Γκρίνγουντ είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων με τις κατηγορίες που τον βάραιναν για βιασμό και ξυλοδαρμό κατά της κοπέλας του με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός αγωνιστικής δράσης επ’ αόριστον.

Ωστόσο, οι εν λόγω κατηγορίες αποσύρθηκαν στη συνέχεια και έτσι όλα είναι ανοιχτά για τον παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όσον αφορά το μέλλον της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Σύμφωνα με το αγγλικό Athletic, οι Κόκκινοι Διάβολοι δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο επανένταξης του 21χρονου επιθετικού στο δυναμικό της.

Στην παρούσα φάση, οι διοικούντες της ομάδας εξετάζουν αυτό το σενάριο, όμως τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο και σίγουρα καμία απόφαση δεν πρόκειται να παρθεί άμεσα.

Όπως και να ‘χει, οι προθέσεις της ομάδας του Μάντσεστερ, σύμφωνα πάντα με το εν λόγω ρεπορτάζ, θα ήθελε να παρουσιάσει τον αθλητή της ως έναν νεαρό άντρα που έκανε λάθος και είναι μετανιωμένος, ενώ νιώθει πως έχει την ευθύνη να βοηθήσει έναν ποδοσφαιριστή που βρίσκεται στις τάξεις της από την ηλικία των έξι ετών.

Την ίδια στιγμή αναμένεται να του προταθεί κάποια μορφή συμβουλευτικής ή ψυχοθεραπείας, ενώ αναμένεται να ζητηθεί η άποψη των ποδοσφαιριστών του αντρικού και γυναικείου τμήματος της ομάδας σχετικά με αυτή την πιθανότητα.

https://twitter.com/talkSPORT/status/1631657771056635905?s=20

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide