Τότι: “Το ποδόσφαιρο έγινε επιχείρηση, το 2016 η καρδιά μου είπε όχι στην Ρεάλ”

[bsa_pro_ad_space id=3]

Ο Φρανσέσκο Τότι πρόσφατα παραχώρησε μία απολαυστική συνέντευξη στην εφημερίδα  «Guardian» συγκρίνοντας το ποδόσφαιρο της δικής του εποχής που είχε περισσότερη αγάπη και ρομαντισμό με το σημερινό το οποίο βάση των λεγόμενων του, έγινε επιχείρηση!

Επιπλέον, ο θρύλος της Ρόμα έριξε τα βέλη του προς την διοίκηση των “Τζιαλορόσι” που δεν διαχειρίστηκε σωστά την απομάκρυνση του απ’ την ομάδα, όταν πλησίασε η μέρα που θα κρέμαγε τα παπούτσια του, ενώ αυτός το 2006 είπε όχι στα εκατομμύρια της Ρεάλ!

Αναλυτικά τα λόγια του Ιταλού:

Για το ποδόσφαιρο

«Ξεκίνησα σε διαφορετικές εποχές. Ένα διαφορετικό ποδόσφαιρο. Ένα ποδόσφαιρο φτιαγμένο με αγάπη, με στοργή για τους οπαδούς. Το να αγωνίζομαι για την ομάδα που υποστήριζα, ήταν πολύ πιο εύκολο για εμένα να κάνω αυτή την επιλογή. 25 χρόνια σε μια ομάδα δεν είναι μικρό πράγμα και το να είσαι αρχηγός, να είσαι ένας από τους σημαντικούς παίκτες, πρέπει να φανείς αντάξιος των προσδοκιών.

Αλλά για να κάνω μια σύγκριση μεταξύ της εποχής μου και του σήμερα είναι δύσκολο. Σήμερα το ποδόσφαιρο είναι πιο επιχειρηματικό. Πηγαίνεις όπου μπορείς να κερδίσεις περισσότερα χρήματα. Κι αυτό είναι δίκαιο, όχι;»

Για την πρόταση της Ρεάλ το 2006

«Φυσικά και το σκέφτηκα τότε. Ας πούμε ότι υπήρχαν αρκετές ημέρες στις οποίες ήμουν με το ένα πόδι μέσα και το άλλο πόδι έξω. 

Ωστόσο όπως έχω πει συχνά και απόλυτα αληθινά, η απόφαση να μείνω στη Ρόμα, έγινε από καρδιάς. Εκείνες τις στιγμές όταν νιώθεις έτσι όπως ένιωθα εγώ, δεν μπορείς να φύγεις»

Για τον τρόπο που έφυγε

«σίγουρα δεν με κάνει χαρούμενο, γιατί πάντα έβαζε τη Ρόμα πάνω από οτιδήποτε κι οποιονδήποτε», ενώ στην συνέχεια πρόσθεσε ότι: «αυτό είναι το πεπρωμένο. Αν με καλέσουν κάποια ημέρα, θα χρειαστεί να συζητήσουμε κάποια πράγματα»

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide