Τρελό τρολ Παρτέι σε Γιουνάιτεντ: “Ελάτε μαζί μας να γιορτάσουμε την ήττα της Γιουνάιτεντ!” (video)

Πάρτει Γιουνάιτεντ
[bsa_pro_ad_space id=3]

Ο μέσος της Άρσεναλ Τόμας Παρτέι έβαλε στο στόχαστρο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατά τη διάρκεια ενός βίντεο που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Άρσεναλ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Premier League με οκτώ βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη Σίτι, μετά την ευρεία νίκη τους με 4-1 επί της Λιντς το Σάββατο. Με μόλις εννέα παιχνίδια να απομένουν για τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου, η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα είναι το απόλυτο φαβορί για να κατακτήσει τον τίτλο για πρώτη φορά μετά από σχεδόν 20 χρόνια! Εν τω μεταξύ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε με 2-0 από τη Νιούκαστλ την Κυριακή, δεχόμενη σημαντικό πλήγμα στις ελπίδες της για το Champions League. Οι «κόκκινοι διάβολοι» του Έρικ Τεν Χαγκ έπεσαν μέσα σε λίγες μέρες από την τρίτη στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, καθώς τόσο η Νιούκαστλ όσο και η Τότεναμ τους προσπέρασαν στη διαφορά τερμάτων.

Ο Τόμας Παρτέι εκμεταλλεύτηκε λοιπόν το στραβοπάτημα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πηγαίνοντας για φαγητό για να… γιορτάσει την ήττα τους. Σε βίντεο που έχει γίνει viral στα social media κοροϊδεύτη τους «Κόκκινους Διαβόλους». Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια του γεύματός του με την τηλεπερσόνα Nana Aba Anamoah, ο Παρτέι κλήθηκε να πει “γεια” στους οπαδούς της Άρσεναλ. Με τον 29χρονο να λέει: «Είστε ευπρόσδεκτοι, ελάτε μαζί μας να γιορτάσουμε την ήττα της Γιουνάιτεντ»!

gazzeta.gr

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide