Τρέλα στη Νάπολη, ιερέας έντυσε την εκκλησία στα χρώματα της ομάδας και “‘έψαλε” συνθήματα! (video)

Νάπολη ιερέας
[bsa_pro_ad_space id=3]

Ακόμα και στις εκκλησίες μεταφέρθηκε η χαρά της κατάκτησης του πρωταθλήματος από τη Νάπολι, με έναν φοβερό ιερέα να παρατάει το κήρυγμα και να αρχίζει τα… συνθήματα!

Εδώ και καιρό, όλη η πόλη κινείται σε ρυθμούς… σκουντέτο και από σήμερα αναμένεται, αν όλα πάνε καλά, να αρχίσει η γιορτή για τον πανηγυρισμό του τίτλου.

Οι πανηγυρισμοί μεταφέρθηκαν παντού, και αυτό δεν εξαιρεί τις εκκλησίες!

Συγκεκριμένα, στον καθεδρικό Σαν Βιτάλε στην περιοχή Φουοριγκρότα, ιερέας πήρε το μικρόφωνο και άρχισε να…τραγουδά ένα γνωστό σύνθημα της εξέδρας των «παρτενοπέι», το «Saro con te»! Φυσικά, οι παρευρισκόμενοι πιστοί δεν… δυσκολεύτηκαν να μπουν και αυτοί στο τραγούδι, σε ένα πολύ διαφορετικό μυστήριο απ’ όσα έχουμε συνηθίσει!

Μάλιστα ο ίδιος λίγες ώρες νωρίτερα έντυσε στα χρώματα της ομάδας το εξωτερικό της εκκλησίας!

«Αν αυτός που κατακτήθηκε με τον Μαραντόνα ήταν το πρώτο από τα θαύματα, αυτό δεν είναι μικρότερα και η κατάκτησή του, πάντα με τη βοήθεια του χεριού της Παναγίας, είναι σίγουρα επίσης μια μορφή λύτρωσης για τους κατοίκους της Νάπολη.

Όπως μπορείτε να δείτε η γειτονιά έχει λάβει μέτρα για να προετοιμαστεί για την εκδήλωση και η εκκλησία δεν μπορούσε παρά να προσθέσει λίγο χρώμα στην πρόσοψη για να συμμετάσχει στην κοινότητα στους εορτασμούς αυτού του γεγονότος»
, δήλωσε.

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide