Τζέιμι Βάρντι: Μια “αλεπού” με ζωή βγαλμένη από παραμύθι! (Pics video)

βαρντι παραμυθι
[bsa_pro_ad_space id=3]

Αν η ζωή του Τζέιμι Βάρντι ήταν παραμύθι τότε αυτό μάλλον θα ήταν η “Σταχτοπούτα” ένα μικρό φτωχό αγόρι που ξεκίνησε από την 8η κατηγορία κατηγορίας της Αγγλίας και μέσα σε μερικά χρόνια κατάφερε να βρεθεί στην κορυφή της Premier League!

Ήταν νεαρό αγόρι όταν τον “έκοψε” ο διευθυντής υποδομής της Σέφιλντ Γουένσντεϊ, Τζίμι Σόλντερς, επειδή δεν τον θεωρούσε αρκετά καλό .Θα μπορούσε να είναι ψυχολογικό πλήγμα για οποιονδήποτε, όχι όμως για τον ίδιο.

Θέλει να γίνει ποδοσφαιριστής και θα κάνει ό,τι κι αν χρειαστεί. Ξεκινά και πάλι στην Stocksbridge, στην Αγγλική 8η κατηγορία . Εκεί αρχίζει να κερδίζει τα λεφτά του, παίρνοντας στο πρώτο του συμβόλαιο 30 λίρες την εβδομάδα. Εν τω μεταξύ, εργάζεται ως εργάτης σε ένα εργοστάσιο που παράγει σιδεράκια για παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Η δουλειά δεν είναι σπουδαία, αλλά το πρωτάθλημα πηγαίνει καλά και αρχίζει να σκοράρει συχνά . Λίγους μήνες μετά το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα, ωστόσο, η ζωή του γίνεται ακόμη πιο περίπλοκη. Ο Τζέιμι βρίσκεται έξω από μια παμπ στο Σέφιλντ με έναν φίλο του, ο οποίος, λόγω των προβλημάτων ακοής του, φοράει ακουστικό βαρηκοΐας. Κάποια μεθυσμένα αγόρια το παρατηρούν και αρχίζουν να τον κοροϊδεύουν. Ο Τζέιμι χάνει το μυαλό του και για να υπερασπιστεί τον φίλο του , τσακώνεται μαζί τους . Ακολουθεί ένας άγριος καυγάς, όπου αργότερα καταδικάζεται για επίθεση.”Επιτέθηκαν στον φίλο μου και τον υπερασπίστηκα. Κάτι που θα το ξανάκανα “.

Αναγκάστηκε να φοράει βραχιόλι στον αστράγαλο του και να συμμορφώνεται με την απαγόρευση κυκλοφορίας που του επέβαλε να μένει μέσα στο σπίτι από τις 6 το απόγευμα έως τις 6 το πρωί. “Ήταν δύσκολο, με διαμόρφωσε στο χαρακτήρα μου”.

Αυτό όμως δεν θα του στερήσει την ευκαιρία να συνεχίσει να παίζει.

Ο Τζέιμι αναρριχήθηκε βήμα-βήμα μέχρι που η Λέστερ, ομάδα της Championship εκείνη την εποχή, τον πρόσεξε και, θαμπωμένη από τα γκολ του, τον πλήρωσε 1,2 εκατομμύρια λίρες.

Ποτέ άλλοτε στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου κανένας ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής δεν είχε πληρωθεί με τόσο μεγάλο ποσό .

Τα υπόλοιπα είναι ιστορία, σαν παραμύθι .

Ο Τζέιμι κέρδισε έναν θρυλικό τίτλο με τις Αλεπούδες, φτάνοντας τα 100 γκολ στην Premier League σε μόλις πεντέμισι σεζόν, διδάσκοντας μας ότι όλα μπορούν να συμβούν. Ότι τίποτα δεν είναι πραγματικά αδύνατο… Αν πραγματικά το πιστεύετε αυτό…

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide