Τα Βρετανικά ΜΜΕ “τελειώνουν” τον Τσιμίκα από τη Λίβερπουλ! (pic)

Τσιμίκας Λίβερπουλ
[bsa_pro_ad_space id=3]

Ο Κώστας Τσιμίκας περνά καλά στη Λίβερπουλ και δείχνει να το απολαμβάνει ωστόσο ρεπορτάζ από την Αγγλία αναφέρει ότι ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στη μακρά λίστα με τους παίχτες που θα αποχωρήσουν το ερχόμενο καλοκαίρι!

Η χρονιά για τη Λίβερπουλ εξελίσσεται εφιαλτικά αφού η ομάδα βρίσκεται εκτός στόχων από νωρίς και πλέον κάνει αγώνα δρόμου έτσι ώστε να διεκδικήσει μια θέση που θα της χαρίσει Ευρωπαϊκό εισιτήριο για την επόμενη σεζόν. Διοικούντες και τεχνικό επιτελείο καλούνται να βρουν λύσεις που θα ανεβάσουν αγωνιστικά την ομάδα και να πάρει ξανά πρωταγωνιστικό ρόλο!

Όπως είναι φυσικό θα γίνει μια μεγάλη εκκαθάριση στο υφιστάμενο ρόστερ και μάλιστα όπως αναφέρουν τα βρετανικά μέσα η μπάλα παίρνει και τον Κώστα Τσιμίκα!

Ο Γιούργκεν Κλοπ φέρεται να του έχει εμπιστοσύνη, ωστόσο η θέση του χρειάζεται περισσότερη εμπειρία και ίσως να δοθεί δανεικός το καλοκαίρι από την ομάδα του. Πάντως ακόμα δεν έχει υπάρξει ενδιαφέρον επίσημο για τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα αξιολογηθεί το καλοκαίρι και ανάλογα θα παρθεί η απόφαση περί αποχώρησης του ή όχι, κάτι που βέβαια δεν δείχνει αρκετά πιθανό.

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide