Τα “ακροβατικά” του UEFA Champions League! (videos)

[bsa_pro_ad_space id=3]

Με σπασμένα τα φρένα συνεχίζει ο Έρλινγκ Χάαλαντ την πορεία του στην Σίτι, πληγώνοντας αυτή την φορά την πρώην του ομάδα. Θύμα του λοιπόν αυτή την φορά η Μπορούσια Ντόρτμουντ στον θεσμό του Champions League, η οποία τον είδε να σκοράρει με ακροβατικό και να αναταρέπει το σκορ. Από μεριάς του ο Νορβηγός σούπερσταρ δήλωσε: «Πιστεύω πως έχω πολύ μακριά πόδια. Έτσι έφτασα την μπάλα. Πρέπει να πω ότι ήταν ένα πολύ όμορφο γκολ».

Με αφορμή την χθεσινή γκολάρα του Νορβηγού πάμε να θυμηθούμε ακόμη εφτά “ακροβατικά” γκολ στην διοργάνωση που μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό!

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ρεάλ – Γιουβέντους Απρίλιος 2018

Ο Πορτογάλος πήδηξε δυο μέτρα και πέτυχε ένα ανεπανάληπτο γκολ, κάνοντας το 2-0 για τη Ρεάλ – «Πιθανότατα το καλύτερο γκολ της καριέρας μου», παραδέχθηκε


Πίτερ Κράουτς: Λίβερπουλ – Γαλατασαράι Σεπτέμβριος 2006

Το γκολ της χρονιάς πέτυχε ο Πίτερ Κράουτς εναντίον της Γαλατασαράι. Ο ψηλόλιγνος επιθετικός της Λίβερπουλ με ανάποδο ψαλίδι πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και τρίτο της ομάδας, που έμελλε να της χαρίσει τη νίκη με 3-2 – αν και προηγήθηκε με 3-0.


Γκάρεθ Μπέιλ: Λίβερπουλ – Ρεάλ Μάιος 2018

Τον Μάιο του 2018, η Ρεάλ Μαδρίτης είχε στεφτεί για 13η φορά στην ιστορία της πρωταθλήτρια Ευρώπης, επικρατώντας της Λίβερπουλ με 3-1. Ένα από τα γκολ των Μαδριλένων είχε σημειώσει ο Γκάρεθ Μπέιλ, με εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι. Το γκολ του Ουαλού των «Μερέγκες» θεωρείται, και όχι άδικα, ένα από τα καλύτερα γκολ που έχουν σημειωθεί σε τελικό Champions League

Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι: Ντινάμο Κιέβου – Μπάγερν Νοέμβριος 2021

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι έδειξε την κλάση του σε ένα ακόμα ματς, ανοίγοντας το σκορ για την Μπάγερν στην έδρα της Ντινάμο Κιέβου με εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι.

Μάριο Μάντζουκιτς: Ρεάλ – Γιουβέντους Μάιος 2017

Μετά τη ψηφοφορία που στήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA, κορυφαίο γκολ για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017 αναδείχθηκε αυτό του επιθετικού της Γιουβέντους Μάριο Μάντζουκιτς στον τελικό του Champions League στο Κάρντιφ απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, που έληξε με 4-1 υπέρ των Μαδριλένων.

Oλιβιέ Ζιρού: Ατλέτικο – Τσέλσι Φεβρουάριος 2021

O Oλιβιέ Ζιρού με ένα εκπληκτικό ανάποδο ψαλίδι στο ουδέτερο γήπεδο του Βουκουρεστίου έκρινε την αναμέτρηση της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Τσέλσι για τους «16» του Champions League.

Ριβάλντο: Μπαρτσελόνα – Βαλένθια 2001

Ήταν 17 Ιουνίου 2001 όταν ο Ριβάλντο με ένα «ψαλιδάκι» στις καθυστερήσεις «ξέρανε» τη Βαλένθια και έστειλε τη Μπαρτσελόνα στο Champions League της επόμενης περιόδου…

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide