Συγκινεί ο ειδικός όρος που ζήτησε ο Μπενζεμά για να ανανεώσει στη Ρεάλ! (pic)

Μπενζεμά Όρος
[bsa_pro_ad_space id=3]

Ο Καρίμ Μπενζεμά θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Ρεάλ Μαδρίτης, με τον ίδιο να ζητάει κάτι… για τον ίδιο.

Ο Γάλλος επιθετικός είναι καυτός, σκοράρει συχνά και γράφει φοβερά ρεκόρ κάθε φορά. Έτσι πολλές ομάδες, ειδικά της Σαουδικής Αραβίας κάνουν προτάσεις στην “Βασίλισσα”.

Η ισπανική MARCA με σημερινό ρεπορτάζ της αποκαλύπτει πως ο Καρίμ έχει ήδη απορρίψει δύο μυθικές προτάσεις από τη χώρα της Μέσης Ανατολής. Ο έμπειρος φορ και κάτοχος της περσινής Χρυσής Μπάλας έχει πάρει την απόφαση του και αυτή έχει να κάνει αποκλειστικά με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Προσφορές πολλών εκατομμυρίων ευρώ που θα δελέαζαν τον οποιονδήποτε. Το δημοσίευμα αποκαλύπτει πως εκείνος έχει ήδη απορρίψει δύο μυθικές προτάσεις από τη χώρα της Μέσης Ανατολής, με την δικαιολογία ότι δεν θέλει να αγωνιστεί αλλού, εκτός της Ρεάλ.

Ο Γάλλος συμφώνησε σε όλα με την ομάδα του, για να μείνει στη Μαδρίτη, ωστόσο για να γίνει αυτό ήθελε έναν μεγάλο όρο.

Ο ίδιος ζήτησε από τον σύλλογο να παραμείνει σε κάποιο πόστο, όταν αποφασίσει να αποσυρθεί. Η Ρεάλ το δέχθηκε και έτσι η ανανέωση προχωρά…

Στα 35 του χρόνια θα συνεχίσει να ηγείται της επιθετικής γραμμής των “μερένχες”, σε μια κίνηση… που σημαίνει πολλά για τη Ρεάλ και τον σχεδιασμό της ενόψει της νέας σεζόν.

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide