Στο Παρίσι άτομα της Αλ Χιλάλ για τον Μέσι και στην Ισπανία συνάντηση Λαπόρτα και Χόρχε Μέσι! (pic)

Μέσι Αλ Χιλάλ Μπαρτσελόνα
[bsa_pro_ad_space id=3]

Η διοίκηση της Αλ Χιλάλ ταξίδεψε στο Παρίσι για να υπογράψει με τον επτά φορές νικητή της Χρυσής Μπάλας, Λιονέλ Μέσι, το -μακράν- κορυφαίο συμβόλαιο όλων των εποχών, είπαν στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων δύο πηγές που γνωρίζουν καλά το θέμα.

Η σαουδαραβική αντιπροσωπεία σχεδιάζει να συναντηθεί με τον πατέρα και ατζέντη του Μέσι, Χόρχε, με στόχο να υπογράψει με τον Αργεντινό σταρ το συντομότερο δυνατό, ανέφεραν οι πηγές που γνωρίζουν τη συμφωνία.

Ο αποχαιρετισμός του Μέσι από την Παρί Σεν Ζερμέν, ιδιοκτησίας του Κατάρ, επιβεβαιώθηκε από τον σύλλογο. Στη συνέχεια ο ποδοσφαιριστής αποδοκιμάστηκε από μερίδα Παριζιάνων οπαδών κατά τη διάρκεια και μετά την τελευταία εμφάνιση με τη φανέλα της πρωταθλήτριας Γαλλίας, που ηττήθηκε εντός έδρας (2-3) από την Κλερμόν.

Ωστόσο, η Μπαρτσελόνα επιχειρεί το κόλπο γκρόσο με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι! Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Ισπανία, ο πρόεδρος της La Liga, Χαβιέρ Τέμπας άναψε το «πράσινο» φως για το «σχέδιο σκοπιμότητας» των «μπλαουγράνα», προκειμένου να γίνει εφικτή η μεταγραφή του Pulga.

Ζοάν Λαπόρτα δεν άφησε λεπτό να πάει χαμένο και σύμφωνα με τον γνωστό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο έσπευσε να τηλεφωνήσει στον πατέρα του Μέσι, Χόρχε για να συναντηθούν και να συζητήσουν ξανά το ενδεχόμενο συνεργασίας τους.

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide