Σαλάχ : “Δεν θα πω ότι είμαι ο καλύτερος, δεν είναι μόνο θέμα χρημάτων η ανανέωση μου”!

[bsa_pro_ad_space id=3]

Σε συνέντευξή του στο Four Four Two ο Αιγύπτιος είπε πως θέλει να κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα για να καταφέρει να εμπνεύσει συμπατριώτες του, τόνισε ξανά την επιθυμία του να παραμείνει στην Λίβερπουλ και ανέφερε πως κατά την άποψή του είναι ο καλύτερος παίκτης στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή.

Οι δηλώσεις του Μοχάμεντ Σαλάχ αναλυτικά:

Για τη Χρυσή Μπάλα: «Φυσικά και θα σήμαινε πολλά για μένα η κατάκτησή της. Ένας από τους στόχους μου στη ζωή είναι να αλλάξω τους ανθρώπους, ειδικά στη χώρα μου, μία αραβική χώρα. Να πιστέψουν ότι μπορούν να πετύχουν αυτό που θέλουν να πετύχουν. Τέτοιες διακρίσεις θα τους δώσουν ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση ότι μπορούν να πετύχουν οτιδήποτε βάλουν στόχο να κάνουν».

Για το αν αισθάνεται κορυφαίος παίκτης στον κόσμο: «Στο δικό μου μυαλό, ναι. Πάντα το λέω αυτό. Δεν θα πω ποτέ “είμαι καλύτερος από αυτόν ή εκείνον, αλλά στο δικό μου μυαλό πάντα επιλέγω εμένα ως καλύτερο. Δεν διαλέγω κάποιον άλλο αντί για μένα. Φυσικά αυτή είναι η γνώμη μου και σέβομαι όλους τους άλλους ποδοσφαιριστές».

Για τους τρεις τίτλους που ενδέχεται να διεκδικήσει μέσα στον Μάιο η Λίβερπουλ: «Ελπίζουμε να φτάσουμε στην κατάκτηση τριών ακόμα τίτλων. Εάν όχι, τουλάχιστον να πάρουμε την Πρέμιερ Λιγκ και το Τσάμπιονς Λιγκ. Είμαστε πεινασμένοι. Θέλω να κατακτήσω αυτούς τους τίτλους, δύο, τρεις, τέσσερις φορές. Γιατί όχι; Μπορείς να ονειρευτείς οτιδήποτε θέλεις να ονειρευτείς και μπορείς να πετύχεις οτιδήποτε θέλεις να πετύχεις».

Για το αν είναι αισιόδοξος για την ανανέωση του συμβολαίου του με τους Κόκκινους: «Δεν ξέρω, έχω έναν χρόνο ακόμα συμβόλαιο. Νομίζω ότι οι οπαδοί ξέρουν τι θέλω, αλλά στο συμβόλαιο τα χρήματα δεν είναι τα πάντα. Οπότε δεν ξέρω, δεν μπορώ να σας πω ακριβώς. Έχω έναν χρόνο ακόμα και οι οπαδοί ξέρουν τι θέλω».

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide