Ρονάλντο: Η Σαουδική Αραβία παραβλέπει τον νόμο περί απαγόρευσης συμβίωσης ανύπαντρων ζευγαριών! (pic)

[bsa_pro_ad_space id=3]

Η επιρροή του Κριστιάνο Ρονάλντο δεν περιορίζεται μόνο σε αθλητικά πλαίσια. Ο Πορτογάλος σταρ υπογράφοντας ένα ηγεμονικό συμβόλαιο στην Αλ-Νασρ, άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο για την οικογένειά του και τη νέα τους ζωή στην Σαουδική Αραβία.

Μια ζωή που όπως φαίνεται, μπορεί να είναι ακόμα και πάνω από νόμους της χώρας κι αυτό γιατί η συμβίωση του Κριστιάνο με τη σύντροφό του Χεορχίνα Ροντρίγκες, παραβλέπει σχετικό νόμο της χώρας σχετικά με το γάμο.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον εν λόγω νόμο, δεν επιτρέπονται σε ζευγάρια να συμβιώνουν αν δεν είναι παντρεμένα, κάτι που δε θα ισχύει για το ζεύγος Ρονάλντο – Χεορχίνα.

Σύμφωνα με τα όσα είπαν σε ισπανικό πρακτορείο ειδήσεων δύο Σαουδάραβες δικηγόροι, οι Αρχές αναμένεται να κάνουν τα στραβά μάτια στην παραβίαση του διάσημου ζευγαριού που δεν είναι παντρεμένο.

“Αν και οι νόμοι εξακολουθούν να απαγορεύουν τη συμβίωση χωρίς γάμο, οι Αρχές έχουν αρχίσει να κάνουν τα στραβά μάτια και να μην διώκουν κανέναν.

Οι Αρχές της Σαουδικής Αραβίας δεν παρεμβαίνουν σε αυτό το θέμα (στην περίπτωση των αλλοδαπών), αλλά ο νόμος συνεχίζει να απαγορεύει τη συμβίωση εκτός γάμου”, ήταν τα λόγια των δύο δικηγόρων.

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide