Πρωτάθλημα Baladeros.net στο Fantasy Premier League! (Pic)

[bsa_pro_ad_space id=3]

Οι Baladeros.net έχουν έτοιμη τη λίγκα του για το Φαντασιακό πρωτάθλημα της Premier League, με το καλύτερο πρωτάθλημα στο κόσμο να έχει σέντρα 8 Αυγούστου, όπως και το παιχνίδι.

Φτιάξε την ομάδα σου…Μπες στο πρωτάθλημα και κέρδισε δώρα! Ο χειμώνας και φέτος, αναμένεται συναρπαστικός και εξίσου Fantasy…ακός! Οι εκπλήξεις αναμένονται κάθε επιλογή, τα λάθη απαγορεύονται, ενώ οι πρωτιές και τα δώρα κρίνονται στις λεπτομέρειες.

Κάνε τις επιλογές σου και φρόντισε να είναι καλύτερες από τους υπόλοιπους παίχτες!

Γίνετε μέλος της ομάδας μας (χρησιμοποιώντας τον κωδικό που ακολουθεί), επιδείξτε τις προπονητικές σας ικανότητες και κερδίστε!

Κωδικός πρωταθλήματος: u1nk2p ή https://is.gd/baladerosfantasy

Οδηγίες:

——————–

▪️Πατήστε στο Leagues

▪️Πατήστε Create and join new Leagues

▪️Πατήστε Join a League

▪️Πατήστε Join Invitational League & Cup

▪️Γράψετε τον κωδικό u1nk2p

▪️Join και καλή επιτυχία!

Τι είναι το FPL

Δέκα χιλιάδες παίκτες στην Κύπρο και συνολικά πέραν των πέντε εκατομμυρίων παγκοσμίως ασχολούνται φανατικά με το Fantasy Premier League, το μεγαλύτερο Fantasy Football παιχνίδι σε όλο κόσμο!

Το FPL είναι ένα διαδικτυακό παιχνίδι, το οποίο επιτρέπει στα εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο να έχουν την αίσθηση πώς είναι να διαχειρίζονται μια ποδοσφαιρική ομάδα και να επιδείξουν τις… προπονητικές τους ικανότητες. Οι συμμετέχοντες έχουν στη διάθεσή τους 100 εκατομμύρια στερλίνες για να δημιουργήσουν μια φανταστική ομάδα αποτελούμενη από 15 πραγματικούς ποδοσφαιριστές. Σκοπός του παιχνιδιού είναι η συλλογή όσο των δυνατών περισσότερων πόντων, στη βάση της πραγματικής στατιστικής απόδοσης και επιδόσεων των ποδοσφαιριστών στο δημοφιλέστερο πρωτάθλημα στον πλανήτη, την Premier League!

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide