Ο Ρονάλντο ζήτησε “φιλικό διαζύγιο” από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! (Pic)

[bsa_pro_ad_space id=3]

Ρήξη στις σχέση μεταξύ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Κριστιάνο Ρονάλντο αφού παρά την συνάντηση που είχαν οι δύο πλευρές το βράδυ της Δευτέρας (25/7) δεν βρέθηκε η “χρυσή τομή” με τον Πορτογάλο να θέλει να αποχωρήσει αλλά τον σύλλογο να μην αποδέχεται το αίτημα του!

Σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα «Daily Mail», ο Ζόρζε Μέντες, ο εκπρόσωπος του πεντάκις κατόχου της «Χρυσής Μπάλας», έχει προτείνει να λυθεί το συμβόλαιο του έμπειρου επιθετικού, έναν χρόνο πριν από την λήξη του, κάτι που θα επέτρεπε ένα «φιλικό διαζύγιο», ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Εάν συμβεί αυτό, ο CR7 θα είναι ελεύθερος να επιλέξει τον μελλοντικό του προορισμό και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα απαλλαγεί από τον «κολοσσιαίο» μισθό του, που είναι 430.000 ευρώ την εβδομάδα, ή περίπου 1,75 εκατ. ευρώ τον μήνα. Ωστόσο, οι υπεύθυνοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν φαίνεται να βλέπουν αυτό το ενδεχόμενο με θετικό «μάτι», καθώς ο Ερικ Τεν Χαγκ, έχει δηλώσει κατ’ επανάληψη, ότι υπολογίζει τον Ρονάλντο στον βασικό σχεδιασμό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide