Ο Πίκφορντ έκανε σκονάκι πάνω στο παγούρι, τους εκτελεστές των πέναλτι! (pics)

[bsa_pro_ad_space id=3]

Ο Τζόρταν Πίκφορντ είναι σίγουρα μια από τις μεγάλες εκπλήξεις του φετινού Euro, ο Άγγλος κίπερ δέχθηκε μόλις 2 γκολ στην διοργάνωση και πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις που βοήθησαν τα “τρία λιοντάρια” να φτάσουν στον τελικό. όπου παρ ολίγο να γίνει ήρωας για την χώρα του.

Ο αγώνας με την Ιταλία οδηγήθηκε στην διαδικασία των πέναλτι και εκεί ο Τζόρταν κατάφερε να αποκρούσει τις εκτελέσεις των Ζορζίνιο και Μπελότι, δυστυχώς όμως για αυτόν 3 από τους συμπαίχτες του δεν κατάφεραν να νικήσουν τον αντίπαλο κίπερ, Ντοναρούμα και η Σκουάντρα Ατζούρα στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Στο Μουντιάλ του 2018 ο Πικφορντ στην φάση των 16 κατάφερε να στείλει την χώρα του στα προημιτελικά, χάρις τις 2 αποκρούσεις του στην διαδικασία των πέναλτι κόντρα στην Κολομβία. Ο Άγγλος τερματοφύλακας πήγε διαβασμένος στην “ρωσική ρουλέτα” έχοντας σημειωμένα στο παγούρι του στοιχεία για τους εκτελεστές την αντίπαλης ομάδας.

Το ίδιο επιχείρησε και στον φετινό τελικό σημειώνοντας στο παγούρι του αρκετά στοιχεία για τους πιθανούς Ιταλούς εκτελεστές και βρέθηκε πολύ κοντά στο να οδηγήσει την χώρα του για πρώτη φορά σε Ευρωπαϊκό τίτλο!

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide