Ο Μπαπέ στήριξε τον Ζιντάν ρίχνοντας τα βέλη του κατά του ομοσπονδιακού Γάλλου προέδρου! (video)

[bsa_pro_ad_space id=3]

Ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Γαλλίας, Νοέλ λε Γκραέ προχώρησε σε άκομψη δήλωση για τον Ζινεντίν Ζιντάν και ο Εμπαπέ τον έκραξε με ανάρτησή του στο twitter.

Φωτιά από το πουθενά ξέσπασε στο γαλλικό ποδόσφαιρο με αφορμή δήλωση που έκανε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας της χώρας για τον Ζινεντίν Ζιντάν.

Ο Νοέλ λε Γκραέ ρωτήθηκε για τις φήμες που ήθελαν τον θρυλικό μέσο να έχει επικοινωνήσει μαζί του για να αναλάβει την Εθνική ομάδα της Γαλλίας και η απάντηση που έδωσε δεν ήταν η καλύτερη δυνατή.

“Αν προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί μου ο Ζιντάν; Σίγουρα όχι, δεν θα το σήκωνα και να με έπαιρνε ούτως ή άλλως” ήταν η χαρακτηριστική του ατάκα στο RMC.

Για πολλούς αυτή η φράση του Νοέλ Λε Γκαέ χαρακτηρίστηκε ως ασέβεια προς το πρόσωπο του θρυλικού Ζιζού. Μάλιστα, ένας από αυτούς που πήραν ξεκάθαρη θέση υπέρ του ήταν ο Κιλιάν Μπαπέ.

“Ο Ζιντάν είναι η Γαλλία, Δεν δείχνουμε τέτοια έλλειψη σεβασμού απέναντι σε έναν θρύλο” ανέφερε σε ανάρτησή του στο twitter ο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν.

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide