Μυθικός Μέσι: Πέτυχε γκολ στα 80 δευτερόλεπτα και έκανε “γιο-γιο” τρεις αντιπάλους! (video)

Μέσι 80 δευτερόλεπτα
[bsa_pro_ad_space id=3]

Ο Λιονέλ Μέσι άνοιξε το σκορ για την Αργεντινή στο ματς με την Αυστραλία, μόλις στα 80 δευτερόλεπτα, στο πιο γρήγορο γκολ της καριέρας του.

Η Αργεντινή έχει προγραμματίσει αρκετά φιλικά παιχνίδια, ένα από αυτά διεξάγεται σήμερα (15/6) στη Κίνα με αντίπαλο την Αυστραλία. 

Η ομάδα του Λιονέλ Σκαλόνι πήρε από πολύ νωρίς το προβάδισμα στον αγώνα. 

Συγκεκριμένα μόλις στα 80 δευτερόλεπτα της αναμέτρησης μετά από την ασίστ του Έντσο Φερνάντες, η οποία βρήκε τον 35χρονο σταρ και αυτός με ένα όμορφο τελείωμα, πέτυχε το 1-0 για την «αλμπισελέστε».  

Στον αγώνα που τελείωσε με νίκη της Αργεντινής (2-0) ο pulga ντρίμπλαρε τρεις αντιπάλους του, ενώ ένας από αυτούς… κρεμόταν από τη φανέλα του. Στο 81ο λεπτό του αγώνα λοιπόν, ο Μέσι πήρε την μπάλα στο κέντρο του γηπέδου, ένας Αυστραλός προσπάθησε να τον κόψει, δεν τα κατάφερνε και αποφάσισε να κρεμαστεί από τη φανέλα του μέχρι να έρθουν οι υπόλοιποι για βοήθεια.

Ο δεύτερος που ήρθε δέχθηκε την ντρίμπλα από τον Αργεντινό, λίγο αργότερα δέχτηκε και άλλη μία. Τον προσπέρασε σαν να είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο και τέλος ο τρίτος που εμφανίστηκε απλά δεν κατάφερε πάλι τίποτα, καθώς τον πέρασε από τα αριστερά.

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide