Μητέρα – Μάνατζερ Μπαπέ: “Βρισκόμαστε σε συζητήσεις με την Παρί και πάει καλά!”

[bsa_pro_ad_space id=3]

Την στιγμή που όλα δείχνουν ότι η Ρεάλ είναι έτοιμη να κάνει το μεγάλο μπαμ και να αποκτήσει χωρίς χρήματα το Κίλιαν Μπαπέ το ερχόμενο καλοκαίρι, η μητέρα του Γάλλου Φαΐζα, που τον εκπροσωπεί μαζί με τον πατέρα του Βίλφριντ, σε συνέντευξη της έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα.

Η Φαΐζα Λαμαρί μίλησε στον Γαλλικό τύπο αναφέροντας ότι ο γιος της είναι καλά αυτή την στιγμή στην Παρί και θα κάνει τα πάντα για να πάρει ο σύλλογος το Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς και ότι οι συζητήσεις για ανανέωση του συμβολαίου του βρίσκονται σε καλό δρόμο!

«Είμαστε σε επαφές με την Παρί αυτή την περίοδο και πηγαίνει καλά. Μάλιστα, μίλησα με τον Λεονάρντο τη Δευτέρα το βράδυ» ανέφερε αρχικά

«Θα βγει κάποιο αποτέλεσμα; Δεν ξέρω. Ένα είναι σίγουρο, ο Κιλιάν θα δώσει τα πάντα μέχρι το τέλος για να κατακτήσει το Champions League».

Ενώ πρόσθεσε: «Ο Κιλιάν θέλει να νιώθει ικανοποιημένος. Αν δεν είναι χαρούμενος, τότε είναι ικανός να σου πει “τα παρατάω, σταματάω την καριέρα μου”. Και η αλήθεια είναι μας το λέει… συχνά. Με τον Κιλιάν, όλα μπορούν να αλλάξουν από τη μία μέρα στην άλλη»

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide