Με Ελληνική σημαία η επετειακή φανέλα της Ελλάς Βερόνα! (pics)

Ελλάς Βερόνα
[bsa_pro_ad_space id=3]

Η Ελλάς Βερόνα έβγαλε την επετειακή της φανέλα, για να γιορτάσει τα 120 χρόνια, με το έμβλημα της να… δείχνει την Ελληνική σημαία, που είχε η χώρα μας κατά την επανάσταση του 1821.

Μόνο 500 από αυτές τις φανέλες έχουν κατασκευαστεί, συμπεριλαμβανομένων αυτών που θα φορέσουν οι παίκτες κατά τη διάρκεια του αγώνα τους στη Serie A εναντίον της Σασουόλο αυτό το Σάββατο (08/04, 19:30). Το σχέδιο σχεδιάστηκε από τον Macron, περιλαμβάνει αρκετά διακριτικά μηνύματα και αναφορές στην ιστορία του συλλόγου, ενώ η φανέλα είναι μισή κίτρινη μισή μπλε, στα πρότυπα της πρώτης εμφάνισης η οποία είχε ασπρόμαυρο χρώμα. Μάλιστα, η καμπάνια γυρίστηκε σε δύο πολύ ξεχωριστές τοποθεσίες.

Η πρώτη ήταν το «Liceo Classico Scipione Maffei» το κολέγιο όπου οι μαθητές ενώθηκαν για να δημιουργήσουν τον δικό τους ποδοσφαιρικό σύλλογο τον Απρίλιο του 1903, αποκαλώντας τον Ελλάς Βερόνα προς τιμήν του κλασικού Έλληνα καθηγητή τους Ντέκιο Κορουμπόλο. Η άλλη τοποθεσία ήταν στο κάστρο Castelvecchio που αντιπροσωπεύει την πόλη της Βερόνας.

Μάλιστα, η η Ελλάς Βερόνα έβγαλε την επετειακή της φανέλα, για να γιορτάσει τα 120 χρόνια, με το έμβλημα της να… δείχνει την ελληνική σημαία, που είχε η χώρα μας κατά την επανάσταση του 1821. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην επετειακή φανέλα υπάρχει και λογότυπο του σκουντέτο που κατέκτησε τη σεζόν 1984/85 η ομάδα, το οποίο είναι και το μοναδικό στην ιστορία του συλλόγου. Τέλος, το εσωτερικό του γιακά περιέχει τον περιορισμένο αριθμό έκδοσης της εμφάνισης, μαζί με τους στίχους από τον ύμνο των «τζαλομπλού».

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide