Μέσι: “Από την Παρί κρατάω τις αναμνήσεις με Νεϊμάρ και Μπαπέ” (vid)

Μέσι συνέντευξη παρί
[bsa_pro_ad_space id=3]

Οι οπαδοί της Παρί υποδέχτηκαν ως επίγειο Θεό τον Λιονέλ Μέσι το καλοκαίρι του 2021 όταν ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί έκανε το κόλπο γκρόσο και τον απέκτησε από την Μπαρτσελόνα όμως η σχέση των δύο πλευρών δεν ήταν τόσο αγαστή όσο θα ήθελε ο Pulga.

Τα αποτελέσματα στην Ευρώπη δεν δικαίωσαν τους ανθρώπους της ομάδας και αυτό επηρέασε σε μεγάλο βαθμό την άποψη μεγάλης μερίδας των οπαδών των Γάλλων για τον Αργεντινό σούπερ σταρ, ο οποίος “κατάφερε” την ίδια σεζόν που έγινε πρωταθλητής κόσμου με την αλμπισελέστε να γίνει στόχος έντονων αποδοκιμασιών από τους φίλους των Παριζιάνων.

Κάπως έτσι ήρθε το ειρηνικό διαζύγιο στο φινάλε της φετινής σεζόν, με τον Pulga να αναφέρεται σε αυτό μέσω συνέντευξης που έδωσε στο Bein Sports USA (θα προβληθεί ολόκληρη τα ξημερώματα της Κυριακής) και να τονίζει πως κρατάει μόνο τις καλές στιγμές από τα όσα έζησε την τελευταία διετία με τους πρωταθλητές Γαλλίας.

“Ήρθα στην Παρί επειδή μου άρεσε ο σύλλογος και είχα φίλους εκεί, ενώ ήξερα και πολλούς από την εθνική ομάδα. Μου φαινόταν ευκολότερο για μένα να εγκλιματιστώ σε αυτό το σύλλογο από το να πήγαινα οπουδήποτε αλλού και για αυτό πήρα την απόφαση να πάω στην Παρί.

Στην αρχή ήταν υπέροχα. Έλαβα πολλή ενθάρρυνση. Αλλά μετά ο κόσμος άρχισε να με αντιμετωπίζει διαφορετικά, όχι όλοι αλλά ένα μέρος του κόσμου στο Παρίσι. Η πλειοψηφία μου φέρθηκε καλά, όπως στην αρχή. Υπήρχε όμως ένα ράγισμα στις σχέσεις μου με ένα μέρος του παριζιάνικου κοινού.

Φυσικά δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου, τίποτα περισσότερο. Αλλά αυτά είναι πράγματα που έχουν ήδη συμβεί και με τον Μπαπέ και τον Νεϊμάρ. Είναι ο τρόπος τους. Θυμάμαι όλους εκείνους τους ανθρώπους που με στήριξαν, όπως ήταν στην αρχή”

sport24.gr

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide