Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ομόνοια : Τεν Χαγκ και Αγγλικά ΜΜΕ αποθέωσαν τον Ουζόχο! (pics)

[bsa_pro_ad_space id=3]

Μέχρι το 70′ του αγώνα στο Ολντ Τράφορντ ο Φράνσις Ουζόχο είχε πραγματοποιήσει 10 αποκρούσεις και… τρέλανε τα social media. Δείτε τι… γίνεται στο twitter.

Η γνωστή εφημερίδα, «The Sun», αποθέωσε τον Φράνσις Ουζόχο για την σπουδαία εμφάνιση μέσα στο Ολντ Τράφορντ.

Αναλυτικά:

«Ο Ουζόχο άξιζε περισσότερα.

Ο τερματοφύλακας της Ομόνοιας Λευκωσίας, Φράνσις Ουζόχο, έκανε μια εμφάνιση που άξιζε και τους τρεις βαθμούς. Αψήφησε τα αστέρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξανά και ξανά. Φαινόταν στις καθυστερήσεις πως ο Ουζόχο είχε κερδίσει μόνος του τον έναν βαθμό για την ομάδα του, με όλες τις αποκρούσεις που έκανε. Μπορούσες να δεις την απογοήτευση στον τερματοφύλακα, όταν ο Σκοτ ΜακΤόμιναϊ έβαλε τελικά τη μπάλα στα δίχτυα».

Ο τερματοφύλακας της Ομόνοιας, Φράνσις Ουζόχο, τον οποίο ο Τεν Χαγκ θέλησε να συναντήσει απόψε προσωπικά, για να τον συγχαρεί για το εξαιρετικό παιχνίδι που έκανε. 

«Για μένα είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Ονειρευόμουν να παίξω εδώ για πολύ καιρό, όταν είδα την κλήρωση και ήξερα ότι θα παίξουμε στο Ολντ Τράφορντ, προσευχήθηκα στον Θεό να έχω την μεγάλη ευκαιρία να παίξω εδώ» ήταν οι δηλώσεις του τερματοφύλακα των πρασίνων!

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide