Λίβερπουλ 2006: Στοιχημάτισε να σκοράρει το Τσάβι πίσω απ’ το κέντρο και κέρδισε 25.000 λίρες! (video)

[bsa_pro_ad_space id=3]

Το στοίχημα έχει μπει βαθιά στη ζωή μας και έχει συνδεθεί άμεσα με το άθλημα του ποδοσφαίρου, πλέον με αμέτρητες επιλογές όπως το ποιος θα σκοράρει, πότε θα σκοράρει και με ποιον τρόπο θα σκοράρει.

Πίσω στο μακρινό 2006 λοιπόν σε αγώνα για το FA CUP ο οπαδός της Λίβερπουλ Hayward είχε την τρελή έμπνευση πως ο πρώην Ισπανός άσσος της Λίβερπουλ Τσάβι Αλόνσο θα σκοράρει πίσω από το κέντρο του γηπέδου.

Ο Hayward δεν έμεινε μόνο στην έμπνευση και στοιχημάτισε σ’αυτό του το “όραμα” 200 λίρες! Το σημείο πλήρωνε 125/1 και τα συνολικά κέρδη του στοιχήματος ήταν 25.000 λίρες!

Η Φάση

Η Λίβερπουλ αγωνιζόταν με τη Λούτον για το FA CUP, το χρονόμετρο έδειχνε 90 + 1 με τους κόκκινους να βρίσκονται μπροστά στο σκόρ με 4-3, σκορ που τους έδινε την πρόκριση. Η Λούτον είχε κερδίσει κόρνερ και ανέβασε και τον τερματοφύλακα της σε μια προσπάθεια να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Η εκτέλεση του κόρνερ όμως δεν ήταν καλή με την μπάλα να καταλήγει στα πόδια του Τσάβι Αλόνσο ο οποίος λίγο πίσω από το κέντρο είδε κενή την εστία του τερματοφύλακα και δεν έχασε την ευκαιρία να σουτάρει.

Το αποτέλεσμα ήταν η μπάλα να μπει στα δίκτυα και ο Hayward να πληρωθεί! Τρελό ε;

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide