“Κωλοτούμπα” από τον αδερφό του Μέσι: “Συγνώμη στην Μπαρτσελόνα, έκανα πλάκα! (pic)

αδεφός μέσι
[bsa_pro_ad_space id=3]

Μετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε με τις δηλώσεις του, ο αδερφός του Λιονέλ Μέσι, απολογήθηκε για όσα είπε, αναφέροντας πως υπάρχει αμέριστος σεβασμός προς την Μπαρτσελόνα.

Στο επίκεντρο της προσοχής βρέθηκε ο αδερφός του Λιονέλ Μέσι, Ματίας όταν σχολίασε με τρόπο καυστικό και υποτιμητικό το ενδεχόμενο επιστροφής του “Pulga” στους Μπλαουγκράνα.

Δείχνοντας πως κατάλαβε το εύρος των αντιδράσεων που προκάλεσε, έσπευσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, να… μαζέψει τα όσα είπε και να απολογηθεί, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως υπάρχει μεγάλος σεβασμός προς το καταλανικό κλαμπ.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

«Θέλω να ξεκαθαρίσω τη θέση μου μετά από όσα είπα στα social media. Ήμουν μόνος μαζί με τον γιο μου και κάτι φίλους και κάναμε πλάκα.

Πώς γίνεται να σκεφτώ κάτι τέτοιο για μια ομάδα σαν την Μπαρτσελόνα και την ιστορία της; Τον σύλλογο που μας έδωσε τόσα πολλά στην οικογένειά μου και στον Λέο;

Για μας, η Καταλονία είναι το δεύτερο σπίτι μας κι αυτό είναι γνωστό σε όλους. Λυπάμαι πολύ και ζητώ συγγνώμη σε όλους, ειδικά στους φίλους της Μπαρτσελόνα. Τέλος, θέλω να δηλώσω ότι έχω λογαριασμό μόνο στο Instagram».

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide