Ισπανίδα πριγκίπισσα ερωτευμένη με τον Γκάβι! (pic)

Γκάβι Πριγκίπισσα
[bsa_pro_ad_space id=3]

Οι κόρες του Βασιλιά Φελίπε και της Βασίλισσας της Ισπανίας, Λετίθια μεγάλωσαν και πλέον ανοίγουν και εκείνες τα… φτερά τους. Μάλιστα η μία από τις δύο κόρες τους, η πριγκίπισσα Λεονόρ φαίνεται να έχει βρει τον έρωτα στα μάτια γνωστού ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με τα ισπανικά δημοσιεύματα η Λεονόρ φαίνεται να έχει μεγάλη αδυναμία στον 18χρονο παίκτη, Γκάβι, ενώ σύμφωνα με την «AS» η πριγκίπισσα έχει φτιάξει μέχρι και λεύκωμα με φωτογραφίες του άσου της Μπαρτσελόνα.

Σε άλλα ισπανικά δημοσιεύματα η 17χρονη πριγκίπισσα δεν έχασε κανέναν αγώνα της εθνικής Ισπανίας στο Μουντιάλ 2022, ενώ συνοδευόταν από τον πατέρα της Βασιλιά Φελίπε στο γήπεδο για να στηρίξει τους «Φούριας Ρόχας» στο ντεμπούτο τους με την Κόστα Ρίκα, όπου πέτυχαν ιστορική νίκη με σκορ 7 -0.

Σημειώνεται ότι τότε ο Βασιλιάς συνεχάρη την ομάδα στα αποδυτήρια και συνομίλησε ιδιαιτέρως με τον Γκάβι και πήρε από αυτόν, φανέλα με την υπογραφή του, η οποία όπως όλα δείχνουν δεν ήταν καθόλου τυχαία, αλλά προοριζόταν για την πριγκίπισσα Λεονόρ.

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide