Η Παρί πλησίασε τον Ζιντάν αλλά ο Γάλλος τους “έκοψε” την όρεξη! (Pic)

Παρί Ζιντάν άκυρο
[bsa_pro_ad_space id=3]

Η Παρί Σεν Ζερμέν είχε νέα επικοινωνία με τον Ζινεντίν Ζιντάν, αλλά ο έμπειρος κόουτς… δεν άφησε περιθώρια στους Παριζιάνους!

Με την Παρί Σεν Ζερμέν να ωθεί ολοένα και περισσότερο στην πόρτα της εξόδου τον Κριστόφ Γκαλτιέ, στο Παρίσι στράφηκαν στο πρόσωπο του Ζινεντίν Ζιντάν, για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, με τον ίδιο να αρνείται.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Parisien», πριν από μερικές εβδομάδες οι πρωταθλητές Γαλλίας προσέγγισαν ξανά τον πρώην τεχνικό της Ρεάλ Μαδρίτης, μόνο για να ακούσουν ξανά το κατηγορηματικό του «όχι».

Το ίδιο είχε συμβεί και πριν από σχεδόν δύο χρόνια, όταν ο Ζιντάν είχε αποχωρήσει και από τη συνάντησή του με τον τότε τεχνικό διευθυντή της Παρί, Λεονάρντο, έχοντας απαντήσει αρνητικά. Όπως μετέδιδαν τότε τα γαλλικά Μέσα, είχε ως προτεραιότητά του να αναλάβει την εθνική της χώρας του.

Έτσι, η αναζήτηση για τον αντικαταστάτη του Κριστόφ Γκαλτιέ συνεχίζεται, με τους Νάγκελσμαν και Λουίς Ενρίκε να προβάλουν ως οι επικρατέστεροι για να πάρουν το «τιμόνι» της ομάδας.

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide