Η Μπράιτον ανακοίνωσε την απόσυρση του 24χρονου Μουέπου από το ποδόσφαιρο λόγω προβλήματος στην καρδιά… (Pic)

[bsa_pro_ad_space id=3]

Τέλος στην ποδοσφαιρική καριέρα του αναγκάζεται να βάλει ο μόλις 24 ετών άσος της Μπράιτον, Ένοκ Μουέπου, λόγω του κληρονομικού προβλήματος που έχει στην καρδιά.

Το γεγονός γνωστοποίησε μέσω Twitter η ομάδα της Μπράιτον στην οποία ανήκει ο νεαρός από τη Ζάμπια, με τον ίδιο να το επιβεβαιώνει και μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter.

«Ένα αγόρι από μια μικρή πόλη της Ζάμπια που ονομάζεται Τσαμπίσι έχει νέα να μοιραστεί. Στάθηκε δυνατός για να ακολουθήσει τα όνειρά του να παίξει ποδόσφαιρο στο υψηλότερο επίπεδο και χάρη στον Θεό, έζησε το όνειρό του φτάνοντας στην Premier League.

Κάποια όνειρα, ωστόσο, έχουν ένα τέλος, οπότε με λύπη ανακοινώνω την ανάγκη να κρεμάσω τα παπούτσια μου λόγω των ιατρικών συμβουλών που έλαβα. Αυτό δεν είναι όμως το τέλος της ενασχόλησής μου με το ποδόσφαιρο, σκοπεύω να παραμείνω σε κάποιο βαθμό. Θα ήθελα να επωφεληθώ αυτής της ευκαιρίας για να ευχαριστήσω όλους όσους με στήριξαν στο ποδοσφαιρικό μου ταξίδι, συμπεριλαμβανομένης της γυναίκας μου και της οικογένειάς μου, του ατζέντη μου 12MAN, της ομοσπονδίας της Ζάμπια, όλους τους προηγούμενους συμπαίκτες και προπονητές μου, ειδικά όλους στην Μπράιτον»
.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Τόνι Μπλουμ, εξέφρασε τη θλίψη του για το γεγονός, «Είμαστε όλοι συντετριμμένοι για τον Ένοκ. Αυτός και η οικογένειά του πέρασαν μια δύσκολη περίοδο. Θα του δώσουμε όλη την αγάπη και τη στήριξη που μπορούμε μέχρι να ανακάμψει και θα τον βοηθήσουμε στο επόμενο βήμα της ζωής του».

Για το θέμα τοποθετήθηκε και ο προπονητής της Μπράιτον, Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι. «Λυπάμαι πολύ για τον Ένοκ. Πριν έρθω στη Μπράιτον, κοιτώντας την ομάδα, ήμουν πολύ ενθουσιασμένος για αυτό τον παίκτη και ήθελα πολύ να συνεργαστώ μαζί του. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τον βοηθήσουμε», δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός των «γλάρων».

sport-fm.gr

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide