Η ανάρτηση του Κίλιαν Μπαπέ που μπέρδεψε τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! (pics)

Μπαπέ γιουνάιτεντ
[bsa_pro_ad_space id=3]

Η τελευταία ανάρτηση του αστέρα της Παρί Σεν Ζερμέν, Κίλιαν Μπαπέ στο Instagram, έχει μπερδέψει όλους του τους θαυμαστές αλλά κυρίως αυτούς της Γιουνάιτεντ!

Χθες βράδυ οι πρωταθλητές Γαλλίας αντιμετώπισαν στο Παρίσι την Μπάγερν Μονάχουν σε αγώνα για τους 16 του Champions League με τους φιλοξενούμενους να “αποδρούν” από το Παρκ ντε Πρενς με την νίκη χάρις στο γκολ του Κίγκσλει Κομάν στο 53ο λεπτό. Ο Κίλιαν Μπαπέ δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα του σε όλο το παιχνίδι λόγω ενός μυικού τραυματισμού, ωστόσο ο Κριστόφ Γκαλτιέρ βλέποντας την ομάδα του να “υποφέρει” μέσα στον αγωνιστικό χώρο επέλεξε να τον περάσει στο παιχνίδι στο 57ο λεπτό.

Η παρουσία του Γάλλου στο γήπεδο έδωσε άλλη πνοή στους Παριζιάνους αλλά για κακή του τύχη το VAR στάθηκε εμπόδιο ακυρώνοντας του δύο γκολ ως οφσάιντ.

Λίγο μετά το τέλος του αγώνα ο Μπαπέ θέλησε να στείλει ένα μήνυμα προς τους θαυμαστές του μέσω Instagram, με την μετάφραση της λεζάντας να μπερδεύει τους πάντες!

Ο Μπαπέ δημοσίευσε μια φωτογραφία με ένα μήνυμα που έγραφε: «Tout reste à faire…» που κανονικά θα μεταφραζόταν σε “Αυτά έμειναν για για ολοκληρωθεί”, ωστόσο ο μεταφραστής του Instagram έβγαζε: “All that remains to be done… 🔴🔵 Manchester United’s team is now on @psg”

Design by Peter Petrou

Το γεγονός ότι ο σταρ της Γιουνάιτεντ Μάρκους Ράσφορντ σχολίασε την ανάρτηση, έριξε περισσότερο λάδι στη φωτιά εν μέσω όλων των δημοσιευμάτων περί εξαγοράς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από Σαουδάραβες!

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide