Γουλβς: Συμφωνία με Παρί και “λύκος” ο Σαράμπια! (pic)

Γουλβς Σαράμπια
[bsa_pro_ad_space id=3]

Στην Γουλβς θα συνεχίσει την καριέρα του ο Πάμπλο Σαράμπια αφήνοντας την Παρί Σεν Ζερμέν η οποία θα λάβει 4.5 εκατομμύρια λίρες. Ο 30χρονος παίκτης θα περάσει αύριο (17/1) από ιατρικές εξετάσεις με την ομάδα των Μίντλαντς πριν από την προτεινόμενη μεταγραφή του στον σύλλογο.

Ο Σαράμπια θα υπογράψει συμβόλαιο δυόμισι ετών με την Γουλβς και θα ενταχθεί στην ομάδα του Χουλέν Λοπετέγκι, η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 16η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Premier League.

Ο επιτελικός μέσος έχει συνεργαστεί με τον Λοπετέγκι σε δύο προηγούμενες περιπτώσεις. Ο Σαράμπια ήταν αρχηγός και ο Λοπετέγκι προπονητής όταν η Ισπανία κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κάτω των 19 ετών το 2011, ενώ βρέθηκαν ξανά επίσης για ένα μήνα στη Σεβίλλη το καλοκαίρι του 2019, πριν ο απόφοιτος των ακαδημιών της Ρεάλ Μαδρίτης φύγει για την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Σαράμπια έχει 98 συμμετοχές με την Παρί Σεν Ζερμέν από τότε που εντάχθηκε στον γαλλικό σύλλογο. Πέρυσι είχε μια εξαιρετικά επιτυχημένη περίοδο δανεισμού στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, σκοράροντας 21 γκολ σε 45 αγώνες, αλλά μετά την επιστροφή του δυσκολεύτηκε να βρει χρόνο συμμετοχής στην Παρί Σεν Ζερμέν και φέτος έκανε μόνο τρεις συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

Ο Σαράμπια ήταν επίσης μέλος της ομάδας της Ισπανίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Μπήκε ως αλλαγή κατά την διάρκεια της ήττας της φάσης των 16 από το Μαρόκο και έχασε ένα πέναλτι στην διαδικασία των πέναλτι.

Παράλληλα, η Γουλβς παραμένει επίσης σε συζητήσεις για την απόκτηση του μέσου Ζοάο Γκόμες από την Φλαμένγκο.

Ο Γκόμες, 21 ετών, έχει αναδειχθεί σε βασικό παίκτη της βραζιλιάνικης ομάδας, παρά τη σχετικά τρυφερή του ηλικία και έχει ήδη βοηθήσει την ομάδα του να κατακτήσει το Πρωτάθλημα Βραζιλίας και το Copa Libertadores.

Η Γουλβς αγωνίζεται σήμερα (17/1, 21:45) στον επαναληπτικό αγώνα του τρίτου γύρου του FA Cup με την Λίβερπουλ.

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide