Γουέστ Χαμ 1986: Xατ τρικ κόντρα σε τρεις διαφορετικούς τερματοφύλακες! (video)

[bsa_pro_ad_space id=3]

Τι ποιο ωραίο για ένα ποδοσφαιριστή να σημειώνει χατ τρικ σε έναν αγώνα, πόσο μάλλον για τον πρώην άσσο της Γουέστ Χαμ, Άλβιν Μάρτιν ο οποίος πέτυχε χατ τρικ κόντρα σε 3 διαφορετικούς τερματοφύλακες.

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Το ημερολόγιο έγραφε 21 Απριλίου 1986 και τα “σφυριά” φιλοξενούσαν τη Νιούκαστλ για το Αγγλικό πρωτάθλημα πρώτης κατηγορίας. Ο αγώνας εξελίχθηκε ιδανικά για τη Γουέστ Χαμ καθώς μόλις στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου το σκορ ήταν στο 4-0.

Στο τέλος οι γηπεδούχοι νίκησαν με το εκκωφαντικό 8-1, σκορ που είναι ένα από τα μεγαλύτερα που έχει πετύχει ομάδα στη μεγάλη κατηγορία της Αγγλίας.

ΤΟ ΧΑΤ ΤΡΙΚ

Ο κεντρικός αμυντικός της Γουέστ Χαμ, Άλβιν Μάρτιν πέτυχε το πρώτο του γκολ κόντρα στον βασικό τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων Μάρτιν Τόμας ο οποίος λίγο αργότερα λόγο τραυματισμού πέρασε εκτός γηπέδου.

Τη θέση του πήρε ο μέσος της ομάδας Κρις Χεντγουόρθ λόγο έλλειψής 2ου τερματοφύλακα στον πάγκο των “ανθρακωρύχων”, κόντρα στον οποίο ο Άλβιν πέτυχε το δεύτερο του γκολ στον αγώνα.

Η ατυχία κτύπησε ξανά την πόρτα της Νιούκαλσ καθώς και ο δεύτερος τερματοφύλακας της, στην προσπάθεια του να αποκρούσει την μπάλα κτύπησε στον ώμο και ζήτησε αλλαγή. Τη θέση του πήρε ο επιθετικός της ομάδας Πίτερ Μπέρντσλι ο οποίος έπεσε επίσης θύμα του Άλβιν κόντρα στον οποίο σημείωσε το 3ο του γκολ.

Έτσι ο Άλβιν Μάρτιν έγινε ο μοναδικός ποδοσφαιριστής στην ιστορία του αθλήματος που σημείωσε χατ τρικ στο οποίο σκόραρε κόντρα σε τρεις τερματοφύλακες.

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide