Γκρίνγουντ: Συνελήφθη ξανά από τις αρχές για παραβίαση των περιοριστικών μέτρων! (pic)

[bsa_pro_ad_space id=3]

Υπό κράτηση βρίσκεται εκ νέου ο Μέισον Γκρίνγουντ, εννέα μήνες μετά την αρχική του σύλληψη με την κατηγορία του ξυλοδαρμού και του βιασμού της πρώην κοπέλας του.

Η αστυνομία του Μάντσεστερ συνέλαβε τον 21χρονο επιθετικό στην έπαυλή του το πρωί του Σαββάτου, καθώς φέρεται να παραβίασε τα περιοριστικά μέτρα που τέθηκαν όταν αφέθηκε ελεύθερος στις 2 Φεβρουαρίου, βάσει των οποίων απαγορεύεται να επικοινωνήσει με το φερόμενο θύμα και πρώην σύντροφό του.

Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, ο Γκρίνγουντ επικοινώνησε τις προηγούμενες ώρες με τη νεαρή γυναίκα, προκαλώντας την επέμβαση των Αρχών.

Ο Γκρίνγουντ παραμένει ανενεργός στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά πληρώνεται κανονικά τον μισθό που προβλέπει το συμβόλαιό του, περί τις 350 χιλιάδες ευρώ τον μήνα, μέχρι να υπάρξει το οποιοδήποτε πόρισμα.

Από τον περασμένο Ιανουάριο όταν και ήρθαν στο φως τα σοκαριστικά οπτικά και ηχητικά ντοκουμέντα των επιθέσεων προς την πρώην κοπέλα του, ο Γκρίνγουντ διατηρεί χαμηλό προφίλ και σε μια από τις ελάχιστες φορές που έγινε αντιληπτός στον δρόμο, φάνηκε πως έχει αλλάξει αρκετά η εμφάνισή του.

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide