Γίνεται Άραβας ο Κριστιάνο Ρονάλντο, είπε το “ναι” σε ποσό “μαμούθ” και αφήνει την Ευρώπη! (pic)

[bsa_pro_ad_space id=3]

Μπορεί το καλοκαίρι να έριξε «άκυρο» σε ενδεχόμενη μετακίνηση του στην Σαουδική Αραβία, όμως ο Κριστιάνο Ρονάλντο φαίνεται πως τελικά αφήνει πίσω του την Ευρώπη και γίνεται… Άραβας, με δημοσιεύματα να αναφέρουν πως έχει δώσει τα χέρια με την Αλ Νασρ με ποσό-μαμούθ.

Μετά το «σνομπάρισμα» των ευρωπαϊκών ομάδων, ο Πορτογάλος σούπερ-σταρ, σύμφωνα με την Marca, τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα του Ριάντ με την οποία συμφώνησε για τα επόμενα 2,5 χρόνια στα οποία θα λάβει το ποσό των 200 εκατομμυρίων ευρώ. Το συμβόλαιό αυτό θα είναι το ακριβότερο όλων των εποχών στο ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το συμβόλαιο θα έχει διάρκεια δυομιση χρόνια, αρχής γενομένης από τον Ιανουάριο, ενώ στο ιλλιγιώδες ετήσιο «μισθό» του Ρονάλντο θα συμπεριλαμβάνονται οι μισθοί και οι διαφημιστικες συμφωνίες.

Ο CR7, μόλις ολοκληρώσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την Πορτογαλία στο Μουντιάλ του Κατάρ, είναι αποφασισμένος στα 37 του πλέον να μειώσει το «αγωνιστικό» του επίπεδο, κάτι που υπερκαλύπτεται από την τεράστια αυτή οικονομική προσφορά, καθώς καμία ευρωπαϊκή ομάδα δεν θα μπορούσε ούτε να σκεφτεί να πλησιάσει αυτά τα ποσά.

Ο επιθετικός είναι χωρίς ομάδα μετά από διαμάχη του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τη δεύτερη θητεία του Πορτογάλου να «λύνεται» οριστικά με τον αγγλικό σύλλογο. Η αντιπαράθεση με τον Τεν Χαγκ οδήγησε σε μια μονομαχία την οποία ο Πορτογάλος τελικά έχασε.

Το αραβικό ποδόσφαιρο βρίσκεται σε άνοδο, όπως αποδεικνύεται από την εισροή κορυφαίων παικτών, αν και στα τελευταία χρόνια της καριέρας τους. Οι διευθυντές επιθυμούν να επανεκκινήσουν τη διοργάνωση και γνωρίζουν ότι αν έρθει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, θα είναι ο κύριος πόλος έλξης για να λάβει την πολυπόθητη ώθηση από τα μέσα ενημέρωσης.

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide