Βόμβα στην Παρί: “Τελειώνουν” τον Νεϊμάρ μετά από σοβαρό καυγά στα αποδυτήρια! (Pic)

Νεϊμάρ Παρί
[bsa_pro_ad_space id=3]

Πρόβλημα με τον Νεϊμάρ στην Παρί παρουσιάζουν τα διεθνή Μέσα. Έχει γραφτεί ήδη πως τόσο ο Βραζιλιάνος όσο και ο Μέσι πιθανόν να αποτελέσουν παρελθόν από το βαθύπλουτο κλαμπ, ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Του Λίο η ιστορία είναι γνωστή. Δεν έχει ανανεώσει.

Τι γίνεται, όμως, με τον Νέι. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ ο πρώην επιθετικός της Μπαρτσελόνα μετά από το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι σκιά του εαυτού του ενώ στην αρχή της σεζόν ήταν καταπληκτικός. Αυτό είναι το αγωνιστικό σκέλος. Η ισπανική AS, πάντως, κάνει λόγο και για καυγά που έφτασε την κατάσταση στα άκρα.

Συγκεκριμένα, ο Νεϊμάρ φέρεται να τσακώθηκε στ’ αποδυτήρια μετά από την ήττα 3-1 κόντρα στην Μονακό με τον Λουίς Κάμπος. Ο 58χρονος Πορτογάλος είναι ο άνθρωπος που κανονίζει τα πάντα στον οργανισμό σχετικά με τις μεταγραφές και τις αποχωρήσεις. Είναι αυτός που χαράζει την πολιτική.

Επίσης, γίνεται λόγος για τσακωμό του Νεϊμάρ στον αγωνιστικό χώρο με τους Εκιτικέ και Βιτίνια. Το να φύγει βέβαια ο 31χρονος από το κλαμπ δεν είναι απλή υπόθεση. Πρέπει να βρεθεί ομάδα που να τον θέλει και να είναι διατεθειμένη να πληρώσει κιόλας κάτι από τα 222.000.000 ευρώ που είχε πληρώσει η Παρί στην Μπαρτσελόνα για να τον πάρει.

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide