Βραζιλία-Αργεντινή: Διακοπή αγώνα, εισβολή αστυνομίας στα αποδυτήρια! (video pics)

[bsa_pro_ad_space id=3]


Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν στο Σάο Πάολο, κατά τη διάρκεια του αγώνα της Βραζιλίας με την Αργεντινή ο οποίος διεκόπη οριστικά πλέον καθώς αστυνομικές δυνάμεις μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να συλλάβουν παίκτες της «Αλμπισελέστε»

Η Βραζιλία υποδέχθηκε το βράδυ της Κυριακής την Αργεντινή για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022, ωστόσο αυτό που συνέβη λίγο μετά το σφύριγμα της λήξης δεν το περίμενε κανείς.

Το… χάος στην Βραζιλία ξεκίνησε λίγες ώρες πριν τη σπουδαία αναμέτρηση Βραζιλίας και Αργεντινής στο Σάο Πάουλο. Αυτό γιατί η κυβέρνηση της Βραζιλίας επέμεινε στο αρχικό αίτημά της για αποκλεισμό των τεσσάρων διεθνών της «Αλμπισελέστε» που ταξίδεψαν από την Αγγλία, καθώς αγωνίζονται στην Premier League. Κι αυτό γιατί το Ηνωμένο Βασίλειο εμπίπτει στις χώρες (μαζί με Νότια Αφρική, Βόρεια Ιρλανδία και Ινδία) που έχουν αυστηρούς περιοριστικούς προορισμούς στις αφίξεις λόγω κορωνοϊού. Ο λόγος για τους Εμιλιάνο Μαρτίνες (Άστον Βίλα), Χιοβάνι λο Τσέλσο (Τότεναμ), Κριστιάν Ρομέρο (Τότεναμ) και Εμιλιάνο Μπουενδία (Άστον Βίλα).

Συγκεκριμένα, το υπουργείο υγείας της χώρας είχε ζητήσει οι εν λόγω παίκτες να μην φύγουν από το ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει η αποστολή της Αργεντινής. Οι 4 παίκτες πήγαν κανονικά με το πούλμαν στο γήπεδο και μάλιστα τρεις εξ αυτών ήταν και βασικοί στην ενδεκάδα του Λιονέλ Σκαλόνι.

Από την αρχή του αγώνα, υπήρχαν πολλά νεύρα στο παιχνίδι με σκληρά μαρκαρίσματα κυρίως από πλευράς Βραζιλίας και από πολύ νωρίς το παιχνίδι σταματούσα λόγω των συχνών φάουλ.

Τα αίματα ανάψαν για τα καλά όμως και προκλήθηκε η διακοπή μετά από διαπληκτισμό του Οταμέντι με άνθρωπο της αποστολής της Βραζιλίας.

Της έντασης του αγώνα, ακολούθησε η εισβολή της αστυνομίας στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να συλλάβει τους τέσσερις ποδοσφαιριστές της Αργεντινής που μπήκαν στη χώρα από την Αγγλία. Λιονέλ Μέσι και Λιονέλ Σκαλόνι είπαν «δεν παίζουμε», ο Νεϊμάρ με τον Τίτε κοιτούσαν αποσβολωμένοι, οι πρέσβεις των δύο χωρών επιχειρούσαν μάταια να βρουν λύση.

Λίγο αργότερα, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αργεντινής με ανάρτησή της στα social media κατέστησε σαφές ότι η αναμέτρηση με τη Βραζιλία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022 διεκόπη οριστικά. Πρόκειται για ένα σκάνδαλο μεγατόνων.

Πηγή: iefimerida.grΒραζιλία-Αργεντινή: Οριστική διακοπή στον αγώνα -Εισέβαλε στο γήπεδο η Αστυνομία για να συλλάβει ποδοσφαιριστές [βίντεο]

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide