Αυτές είναι οι μεγαλύτερες νίκες στην Πρέμιερ Λιγκ! (video pics)

[bsa_pro_ad_space id=3]

Το 9-0 επί της Μπόρνμουθ είναι η μεγαλύτερη νίκη της Λίβερπουλ στην Πρέμιερ Λιγκ ισοφαρίζοντας το ρεκόρ που κατέχουν άλλες δύο ομάδες στο νησί με τις πιο “ευρείες νίκες”! Πάμε να δούμε ποιες ήταν αυτές:

Manchester United – Ipswich 9 – 0 (1995)

Πρώτη το ρεκόρ των εννιά γκολ έφτασε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του 1995 σε αγώνα κόντρα στην Ίπσουιτς. Οι “κόκκινοι διάβολοι” με πρωταγωνιστή τον Κόουλ που πέτυχε τα πέντε από τα εννιά γκολ της ομάδας διέλυσε τον αντίπαλο καταγράφοντας ένα ασύλληπτο ρεκόρ που δύσκολα θα έσπαγε άλλη ομάδα.

Southampton – Leicester 0-9 (2019)

Χρειάστηκε να περάσουν 24 ολόκληρα χρόνια για να καταφέρει μια ομάδα να ισοφαρίσει το 9-0 της Γιουνάιτεντ του 1995. Αυτή ήταν η Λέστερ όχι όμως του 2016 όταν και κατέκτησε την Πρέμιερ Λιγκ, αλλά του 2019! Συγκριτικά αυτό που πέτυχαν οι “Αλεπούδες” ήταν μεγαλύτερο αφού τα εννιά γκολ που σκόραραν ήταν σε εκτός έδρας αγώνα κόντρα στην Σάουθαμπτον!

Manchester United – Southampton 9-0 (2021)

Το 2021 δεν ήταν κάποια ιδιαίτερη σεζόν για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία ίσα που εξασφάλισε την έξοδο της στο Τσάμπιονς Λιγκ και έχασε την ευκαιρία να κατακτήσει για 2η φορά στην ιστορία της το Γιουρόπα Λιγκ στον τελικό με την Βιγιαρεάλ. Εκείνη την χρονιά λοιπόν η Σαουθάμπτον, το θύμα του συγκεκριμένου ρεκόρ, έδωσε την ευκαιρία στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να πετύχει ξανά εννιά γκολ και να μπει για άλλη μια φορά στην σχετική λίστα.

Liverpool – Bournemouth 9-0 (2022)

Όλοι μας περιμέναμε το ξέσπασμα της Λίβερπουλ μετά το κακό ξεκίνημα της στην φετινή σεζόν αλλά σίγουρα κανείς δεν περίμενε την ασύλληπτη “εννιάρα”! Η ομάδα που πλήρωσε όλα τα σπασμένα ήταν η φουκαριάρα η Μπόρνμουθ! Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έφτασε μία ανάσα από το να γίνει η πρώτη ομάδα στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ που πετυχαίνει διψήφιο αριθμό γκολ σε ένα παιχνίδι, αλλά… ατύχησε. Σταμάτησε στο 9-0, που ακόμα κι έτσι αποτελεί την πιο ευρεία νίκη της ιστορίας της σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ!

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide