Ασέβεια μπροστά ανοιχτό φέρετρο του Πελέ, χαμόγελα και σέλφι από τον Ιφαντίνο! (Pics)

[bsa_pro_ad_space id=3]

Τι έχει συμβεί; – Τι λένε στη Βραζιλία για την εικόνα του Ινφαντίνο πάνω από το φέρετρο.

Συνεχίζεται το λαϊκό προσκύνημα της σορού του Πελέ στο γήπεδο της Σάντος, με χιλιάδες κόσμου να αποτίουν φόρο τιμής στον θρυλικό ποδοσφαιριστή, λίγες ώρες πριν την κηδεία του.

Μεταξύ αυτών και προσωπικότητες όπως ο νέος πρόεδρος της Βραζιλίας, Λούλα ντα Σίλβα, αλλά και ο επικεφαλής της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο.

Πάντως, δεν έλειψαν και οι εικόνες που προκάλεσαν αρκετά σχόλια, όπως αυτή της χαμογελαστής κόρης του ποδοσφαιριστή, αλλά και της σέλφι που έβγαλε περιχαρής ο Τζιάνι Ινφαντίνο.

Η χαμογελαστή κόρη

Ερωτηματικά προκάλεσε η κίνηση από τις κόρες του Πελέ να βγάζουν χαμογελαστές φωτογραφίες πάνω από το φέρετρο με τη σορό του πατέρα τους. 

Ειδικότερα, οι δύο κόρες του Πελέ, Κέλι Κριστίνα Νασιμέντο και Φλάβια Κριστίνα Κουρτς, δεν δίστασαν να φωτογραφηθούν με κόσμο πάνω από το φέρετρο του πατέρα τους, με την Κέλι μάλιστα να ποζάρει άκρως χαμογελαστή.

Στο κέντρο του γηπέδου, εκεί που τοποθετήθηκε η σορός του Πελέ, βρίσκεται η οικογένειά του, όπως ο γιός του Εντίνιο (πρώην τερματοφύλακας της Σάντος), αλλά και οι δύο κόρες του, (δίπλα στην αδελφή της και αριστερά της).

Η σέλφι

Βέβαια, ευκαιρία για φωτογραφίες δεν έχασε ούτε ο Ινφαντίνο.

Ο πρόεδρος της FIFA φαίνεται να βγάζει σέλφι, λίγο αφότου αποχαιρέτησε ο ίδιος τον «βασιλιά», με άτομα που βρίσκονται γύρω από το φέρετρο. Ήταν από τους πρώτους που μετέβη στο σημείο του λαϊκού προσκυνήματος.

Πηγή: www.to10.gr

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide