Ανατροπή στην υπόθεση Ντάνι Άλβες: Υλικό από τις κάμερες φέρνει τα πάνω-κάτω! (Pic)

Άλβες φυλακή
[bsa_pro_ad_space id=3]

Νέα δεδομένα έρχονται στο «φως» σύμφωνα με το ισπανικό περιοδικό «El Periodico», το οποίο αποκάλυψε ότι δύο καταγραφικές κάμερες από το σύστημα βιντεοεπιτήρησης του νυχτερινού κέντρου Sutton κατέγραψαν τον ποδοσφαιριστή Ντάνι Άλβες να στέκεται δίπλα στην πόρτα του ιδιωτικού δωματίου, όπου βρίσκεται το μπάνιο του φερόμενου βιασμού.

Σύμφωνα με την υπερασπιστική γραμμή του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή, η 23χρονη γυναίκα πηγαίνει στην τουαλέτα όταν ο ποδοσφαιριστής είναι ήδη μέσα. Όπως φαίνεται από τις εικόνες που δημοσίευσε το «El Periodico» φαίνονται τα λευκά αθλητικά παπούτσια και ένα λευκό μπλουζάκι του ίδιου χρώματος με αυτό που φοράει ο Άλβες στην πόρτα.

Με την εικόνα αυτή αποδεικνύεται ότι ο Ντάνι Άλβες δεν ήταν στο μπάνιο όταν η νεαρή γυναίκα έμπαινε στο ιδιωτικό δωμάτιο αλλά στεκόταν δίπλα στην πόρτα, όπου μπορούσε να έχει οπτική επαφή με τη γυναίκα. Ο ποδοσφαιριστής το έχει αναφέρει αυτό το δεδομένο ήδη στην κατάθεσή του.

Από τη μεριά της η νεαρή γυναίκα υποστήριξε στην κατάθεσή της ότι το βράδυ εκείνο δεν μπήκε με τη θέλησή της στο δωμάτιο αλλά την ανάγκασε επίμονα ο Ντάνι Άλβες να τον ακολουθήσει τόσο στο ιδιωτικό δωμάτιο όσο και στο μπάνιο, αργότερα.

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide