Έτσι τραυματίστηκε ο Μπαπέ, βρίζουν τον ένοχο οι φίλοι της Παρί! (video)

[bsa_pro_ad_space id=3]

Σε συναγερμό έχει περιέλθει η Παρί μόλις δύο 24ωρα πριν τη ρεβάνς με τη Ρεάλ για τους «16» του Champions League με τη Ρεάλ με τον τραυματισμό του Κιλιάν Μπαπέ.

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο είδε τη σημερινή (7/3) προπόνηση τον Μπαπέ να αποχωρεί τραυματίας έπειτα από ένα μαρκάρισμα του Ιντρίσα Γκέιγ στην προπόνηση της Παρί. Ο Γάλλος σταρ αποχώρησε με πρόβλημα στον αστράγαλο και είναι αμφίβολος για τον επαναληπτικό με τη Ρεάλ, ο οποίος θα διεξαχθεί την προσεχή Τετάρτη (09/03) για την πρόκριση στους “8” του Champions League.

Άπαντες αναζητούσαν τον ένοχο και απ’ ό,τι φαίνεται αυτός είναι ο Σενεγαλέζος μέσος, Ιντρίσα Γκεγιέ, τον οποίο η Παρί είχε αποκτήσει έναντι 33 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι του 2019 από την Έβερτον. Το χειρότερο, όμως, δεν είναι αυτό… Το προφίλ του Σενεγαλέζου μέσου και της συζύγου του στο Instagram δέχθηκε καταιγισμό υβριστικών μηνυμάτων με αποτέλεσμα αμφότεροι να κλείσουν να περιορίσουν τις δημοσιεύσεις σχολίων στα προφίλ τους.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν θα υποβληθεί σε εξετάσεις μέσα στις επόμενες 24 ώρες, οι οποίες θα δείξουν αν έχει υποστεί ζημιά.

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide