Έριξε την ατάκα του ο Χάαλαντ: “Πέρασαν 20 λεπτά από το τελευταίο μου γκολ, άρα χρειάζομαι βελτίωση” (pic)

Χάαλαντ ατάκα
[bsa_pro_ad_space id=3]

Ο Χάαλαντ είχε όρεξη για πλάκα μετά το διπλό της Μάντστεστερ Σίτι επί της Άρσεναλ, αφήνοντας αιχμές σε όλους όσοι τον κατηγορούσαν για την έλλειψη γκολ το τελευταίο καιρό.

Το να μένει ο Έρλινγκ Χάαλαντ μακριά από το γκολ αποτελεί μια ασυνήθιστη κατάσταση!

Ο Νορβηγός σταρ δέχεται κατά περιόδους κριτική για την αφλογιστία του, όμως η χαρά των haters δεν κρατάει πολύ! Ο σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Σίτι σκόραρε ξανά, αυτή τη φορά σε ένα σημαντικό ντέρμπι για τους πολίτες στο Emirates επί της Άρσεναλ που ουσιαστικά κλείδωσε το τρίποντο!

Μετά από αυτό το τέρμα ο Χάαλαντ θέλησε να… τρολάρει όσους “αγχώθηκαν” ότι δεν θα σκοράρει!

«Πέρασαν 20 λεπτά από το τελευταίο μου γκολ, άρα χρειάζομαι βελτίωση» ανέφερε αρχικά, για να συμπληρώσει. «Χρειαζόμασταν αυτήν τη νίκη, είμαι χαρούμενος που ήρθε, αλλά τώρα πρέπει να συνεχίσουμε, γιατί αυτό οφείλει να κάνει η Μάντσεστερ Σίτι. Όλοι συμφωνούμε πως η Άρσεναλ ήταν η καλύτερη ομάδα έως τώρα στη σεζόν, οπότε η νίκη μας στην έδρα της, δεν ήταν εύκολη. Παίξαμε καταπληκτικά, όμως, και πήραμε τρεις πάρα πολύ σημαντικούς βαθμούς. Πρέπει να παίζουμε λίγο περισσότερο με αυτό τον τρόπο μερικές φορές και αυτό κάναμε σήμερα -,είμαι τόσο περήφανος για κάθε άνθρωπο εδώ και τόσο χαρούμενος που είμαι σε αυτή την ομάδα»

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide