Έδωσε τα χέρια με Ίντερ Μαΐάμι ο Μέσι! (Pic)

Μέσι Ίντερ Μαΐάμι
[bsa_pro_ad_space id=3]

Ανατροπή δεδομένων για τον Λιονέλ Μέσι, ο pulga πήρε την οριστική του απόφαση για το μέλλον του και έδωσε τα χέρια με την Ίντερ Μαΐάμι!

Ούτε η Μπαρτσελόνα αλλά ούτε και η Αλ Χιλάλ κατάφεραν να πείσουν τον Αργεντίνο να πει το “ναι” και όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο η ανακοίνωση από την ομάδα του MLS είναι θέμα ωρών!

Το προηγούμενο διάστημα όλα έδειχναν ότι ο Λιονέλ Μέσι θα πήγαινε στη Σαουδική Αραβία, όπου θα έπαιζε στο ίδιο πρωτάθλημα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Καρίμ Μπενζεμά. Όμως, τελικά φαίνεται πως στράφηκε προς την Ίντερ Μαϊάμι για διάφορους λόγους, μεταξύ άλλων ο τρόπος ζωής αλλά και η συμφωνία με μεγάλα brands

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Λιονέλ Μέσι έχει ήδη σπίτι στο Μαϊάμι. Αν και ήθελε πολύ να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα, οι περιορισμοί του Financial Fair Play που θα ισχύσουν την επόμενη σεζόν στη La Liga το κατέστησαν αυτό αδύνατο. 

Ο Λιονέλ Μέσι αποχώρησε από την Μπαρτσελόνα το 2021, έπειτα από 21 χρόνια στον σύλλογο, του οποίου είναι ο κορυφαίος σκόρερ με 672 γκολ. Τα δύο χρόνια που έμεινε στην Παρί Σεν Ζερμέν, η ομάδα κατέκτησε ισάριθμους τίτλους στο πρωτάθλημα, αλλά δεν είχε επιτυχία στο Champions League. 

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide