Έβαλε “βύσμα” τον Τσάβι ο Μέσι για να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα! (pic)

[bsa_pro_ad_space id=3]

Η Μπαρτσελόνα σίγουρα αντιμετωπίζει οικονομικό πρόβλημα που μέχρι στιγμής την επηρεάζει στο να προχωρήσει στην αγορά πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών, αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που έχει κολλήσει και η μετακίνηση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στους Μπλαουγκράνα από την Μπάγερν.

Παρόλα τα προβλήματα η Μπαρτσελόνα δεν παύει να είναι ένας ελκυστικός προορισμός για κάθε ποδοσφαιριστή με τα τελευταία δημοσιεύματα να την συνδέουν με Λεβαντόφσκι, Ρονάλντο αλλά και Μέσι!

Ενώ λοιπόν προέκυψαν σενάρια που θέλουν τον Ζουάν Λαπόρτα να συζήτησε με τον Ζόρζε Μέντες το ενδεχόμενο απόκτησης του Κριστιάνο Ρονάλντο, άλλες πληροφορίες παρουσιάζουν τον Λιονέλ Μέσι να έχει ξεκινήσει ήδη προσπάθεια για το μεγάλο come back.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στην εκπομπή «Chiringuito de Jugones», ο ρεπόρτερ Εντουάρντο Ίντα, ο Αργεντινός επικοινώνησε με τον Τσάβι και του ζήτησε να μεσολαβήσει για να γυρίσει στην Μπάρτσα.

Κατά την ίδια πηγή λοιπόν, ο προπονητής των Καταλανών του απάντησε ότι θα ήθελε πολύ κάτι τέτοιο, τονίζοντας ωστόσο ότι αυτή η απόφαση ανήκει στον Λαπόρτα.

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide