Άρσεναλ: Σάρωσε τα βραβεία της Premier League τον μήνα Νοέμβριο! (pic)

Άρσεναλ Αρτέτα
[bsa_pro_ad_space id=3]

Το δίδυμο της Άρσεναλ, Όντεγκααρντ και Αρτέτα, κέρδισε τα βραβεία για τον παίκτη και τον προπονητή του μήνα, για την περίοδο Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου.

Τα βραβεία για καλύτερος παίκτης και προπονητής της Premier League για την περίοδο Νοεμβρίου Δεκεμβρίου κέρδισαν ο αρχηγός και ο προπονητής της Άρσεναλ. Λόγω του Μουντιάλ και της διακοπής του πρωταθλήματος, τα βραβεία αφορούν τις δύο αγωνιστικές που έγιναν τον Νοέμβριο και τις δύο μετά την επανέναρξη, τον Δεκέμβριο. Σε αυτά τα παιχνίδια η Άρσεναλ υπήρξε καταιγιστική, ξεκινώντας με νίκη μέσα στο Στάμφορντ Μπριτζ, κόντρα στην Τσέλσι (0-1) και άλλη μία νίκη εκτός έδρας κόντρα στην Γουλβς (0-2). Μετά το Μουντιάλ οι κανονιέρηδες νίκησαν άλλο ένα ντέρμπι Λονδίνου κόντρα στην Γουέστ Χαμ (3-1) στην boxing day, ενώ την παραμονή Πρωτοχρονιάς νίκησαν με ένα επιβλητικό 2-4 την Μπράιτον.
Ο Όντεγκααρντ βγήκε παίκτης του μήνα, νικώντας παίκτες με πολύ καλή φόρμα αυτά τα 4 παιχνίδια, ανάμεσά τους ο συμπατριώτης του, Έρλινγκ Χάαλαντ. Ακόμα στην λίστα ήταν οι Κασεμίρο, Μπεν Μι, Ζοάο Παλίνια, Μάρκους Ράσφορντ, Μπουκάγιο Σάκα και Κίραν Τρίπιερ. Ο αρχηγός της Άρσεναλ υπήρξε ανάμεσα σε αυτά τα ονόματα, αυτός με τις περισσότερες συμμετοχές σε γκολ, σε αυτά τα 4 παιχνίδια πετυχαίνοντας 3 γκολ και μοιράζοντας 3 ασίστ.

Ο Αρτέτα νίκησε τους Γιούργκεν Κλοπ, Τόμας Φρανκ και Έντι Χάου για να κατακτήσει για τέταρτη φορά ως προπονητής της Άρσεναλ τον τίτλο του μάνατζερ του μήνα. Για τον Ιανουάριο ωστόσο τα πράγματα ζορίζουν για τους κανονιέρηδες, με το ντέρμπι βόρειου Λονδίνου αυτή την Κυριακή, ενώ σε μία βδομάδα η φορμαρισμένη Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ θα ταξιδέψει στο Έμιρεϊτς. Τελευταίο παιχνίδι του Ιανουαρίου για την ομάδα του Αρτέτα θα είναι η μονομαχία με την Μάντσεστερ Σίτυ, πρώτη για φέτος, στον 4ο γύρο του FA Cup.

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide